Yoga

HJÄLP vilken klänning ska jag välja? Till BOKomslaget?

HJÄLP vilken klänning ska jag välja till omslaget av min kommande bok (!)
Obs bilderna här har inget med dagens styling att göra, bara så att ni ser de olika alternativen. Först hade jag tänkt mig jeans och en top, men du som känner mig vet att jag bor i en klänning när jag inte har yoga kläder 🙈😂 så tänker att klänningen är mer JAG. OBS ÄLSKAR ALLA av dessa men osäker vad som blir bäst på omslaget.
Alltså väck mig för jag tror jag drömmer. Kan knappt ens greppa att vi ska fota omslag idag. En dröm. Så tacksam. Gråter och skrattar vartannat av lycka.
Nu på väg t Sholm, ska checka in, fixa naglarna, sedan mejk, styling av bästa Nina på Studio Levels och foto ikväll… Lite pirrigt är det men litar på @pugförlag som bokat fotograf 🙏❣️ kommer bli magi! Tacksam!