Yoga

Vilken klänning blev det till BokOmslaget? Här Behind the scenes från plåtningen.

Så här ser ett ansikte av total tacksamhet ut. Bilderna tagna till omslag (!) – hallå nyp mig för jag tror jag drömmer. OMSLAG. TILL min BOK!

Har gråtit och skrattat om vartannat, nej detta är inget skämt. På riktigt, mina ögon är helt svullna och jag ser allmänt lite galen ut konstant..haha..det bjussar jag på just nu!

Tänk livet ändå. Om någon hade sagt till mig efter stroke att jag skulle bli så stark en dag att jag orkade skriva bok och inspirera andra, hade jag sagt att de skämtade. Detta är en ren dröm. DRÖM och jag är supernervös om ni som läser kommer gilla den. OBS lägger ned hela min själ i den ska du veta haha…

Så tacksam just nu och går igenom bilder. Vi fotade alltså hundratals bilder med tre olika outfits. Vilken av bilderna som blir till omslaget…… VET VI ÄNNU INTE…alltså SÅ svårt. Så ni får ge er till tåls och vänta ut. Vi själva vet ännu inte ens!

Extremt stort TACK till alla som varit involverade. Bästa Nina på @studiolevelssom stylade. Björn som fotade bästa omslaget. @pugforlag som coachar och ger ut boken! Johanna på @makeupstoresom mejkade mig i sista stund, då min inbokade makeupartist blev sjuk med kort varsel.  Och sedan bästa Bentley Hotel Best Western som jag bodde i och som styrde upp finaste princessrummet till mig på. Du ser bilder här ovan och nedan från plåtningen, mina olika outfits och hotellet.

Nu har jag landat hemma i Edsbro, i tystheten, lugnet. Nu har jag idag coachat och kört privata stresshanteringssessions och mediala vägledningssessions. Imorgon blir jag intervjuad för en STOR svensk tidning.

Så  TACKSAM. TACK TACK TACK!

OBS du vet att du kan följa mig dygnet runt på Instagram, den uppdaterar jag mycket oftare än här plus du kan följa mig på mina stories där: www.instagram.com/mindfully_tanja
.

tanja-dyredand-yoga-bok-2019-forfattare-pugforlag-bokomslag bokomslag-tanja-dyredand bokomslag-tanja-yoga-dyredand-2019 styling-nina-studio-levels-tanja-dyredand-bok bentley-hotel-best-western hotellet smink-make-up-store-johanna-tanja-dyredand-bok-yoga