Yoga

Ingen Yoga v.44 och v.45 fått Hjärnskakning – Tack alla rara som hört av sig!

 

 

Änglavakt sa läkaren. Det kunde gått riktigt illa!

TACK alla söta för krya-på-hälsningar, sms och kommentarer. Så himla otippad fredagseftermiddag det blev. Efter att ha hållit yogaklass  var jag och storhandlade då vi skulle ha svärföräldrarna på besök. Kommer hem, packar ut varorna, drar igen baklucka samtidigt som hunden kommer och hälsar. Ställer mig upp hastigt för att ropa till svärmor och svärfar om jag ska fixa kaffe till dem och PANG – åker den spetsiga kanten av bakluckan rakt in i huvudet. Så att allt svartnar. När jag åter igen kvicknar till rinner det blod över hela ansiktet.

Nu hade jag tur att ha svärföräldrar på plats och min älskade man var bara 15 minuter från hemmet så att han kunde köra mig direkt till akuten. Där fick jag stanna ett tag för observation, bli ordentligt undersökt och röntgad. Änglavakt sa läkaren. Kanten kunde kommit in längre in i huvudet och det kunde alltså gått riktigt illa.

Stor ELOGE till akuten på Norrtälje sjukhus (Tiohundra) som tog hand om mig så bra. Snabbt, vänligt och mycket effektivt. Sådan skillnad på stad och stad. På SöS fick vi en gång vänta i över 12 timmar.  Här var jag röntgad, undersökt och klar på mindre än 4.5 timmar. WOW för personalen säger jag bara och det var verkligen fullt på akuten.

SÅ tacksam att allt gick bra ändå.. Att jag inte har några inre blödningar eller synliga sprickor varken i skallen och i nacken pga kompression från jättehårda slaget. Hjärnskakning och ett hack i huvudet kan jag leva med. Det läkar ihop. Dock behöver jag ta det mycket lugnt och egentligen inte ens sitta framför dator/telefon/skärmar osv den hör först å veckan.

Så mina yogaklasser uteblir vecka 44 och vecka 45  🙁 Så himla ledsen för det. Måste vara extra försiktig osv efter att ha haft en stroke när det gäller smällar mot huvudet. Då måste jag lyssna på läkaren.

Så INGEN yoga här hos oss på Vänliga Villan (MjukYoga igen 16/11 och Yin Yoga 19/11. Ingen Yoga i Knutby förrän tisdag 14/11 och på Studio Karma har jag bästa vikarier med Agneta och Solveig som tar mina Yin & Klang-klasser Onsdag och fredagar dessa kommande veckor.

Så då vet du varför jag är något frånvarande även här och i övriga sociala medier…eller inte svarar på sms eller i telefon. 

Nu vila, läkning, läkning och åter läkning. Bara att bita ihop och lyssna in kroppen, Andas in och andas ut. Hitta tacksamhet i det lilla osv..

Ta hand om dig lite extra.kramaste