Yoga

TACK alla som kom på Skrattyoga med tidningen Hälsa

 

TACK alla fina underbara som kom på SkrattYogan på Tidningen Hälsas stora Hälsa-resan Viking Line.

Nu hemkommen, överväldigad och fylld till bredden av tacksam. Tittar på bilderna från kryssningen och tårarna bara rinner. Av glädje dårå…

Så många underbara jag träffat, både helt nya möten och så gamla goda bekanta. Tänk att varje möte du har med någon gör skillnad. Hos dig och/eller andra. Varje möte berör, oavsett det är ett flyktigt leende, ett kort hej, eller längre samtal.

Så härligt också att tidningen Hälsa hyrt hela Vikingline-båten så att alla ombord var där just för en sak: att njuta av hälsa på olika sätt. Alla måltider var specialkomponerade vegetariska/veganska (supergod mat!), föreläsningar, minimässa och event i hälsans tecken. Det var verkligen en ynnest att få vara en del av kryssningen detta året.

Och att få hålla yogaklasser  var en ren dröm. WOW alltså. Känner mig så välsignad att fått hålla två fullproppade klasser med bubblande skrattyoga.

SkrattYoga som boostar kroppen, stärker MåBra hormoner och så är det så roligt att skratta otvunget ihop. Här med vilt främmande människor, på en båt, de som behöver sitta på stol gör det, andra samsas på golvet. Det som slog mig när jag höll yogaklassen var, att oavsett vi är var och en  individer så händer något härligt när vi får dela ett skratt. Vi skapar minnen. Vi skapar en gemenskap. Vi masserar magen när skrattet får bubbla fram. Så himla härligt. Att skrattet också är ett sätt att skapa balans, inre läkning. Framförallt när du mår som sämst, är i mörker, ångest och oro. Då är skrattet en ventil som kan hjälpa dig.

TACK alla som kom, tack för alla fina möten Extra härlig att träffa Erica Palmcrantz Aziz Susanne Dalsätt Susanne Hovenäs Sara Emilionie Shirley Clamp Tony Irving m.fl

Ja och Tack för alla fina ord, både efter klass, via sms, direktmeddelanden, mejl  och i korridorerna på båten.  Ja just det, sedan ett extra stort tack till en kör från Orsa som i stämmor tillägnade mig en spelmanssång, som tack för skrattyogaklassen. Det minnet tillsammans med så många andra kommer jag bära med mig långt efter denna kryssning.

Extra stort tack till fantastiska chefredaktören Anna Flodberg och så Johanna på eventet för Hälsa. WOW för bra arrangemang, omhändertagande och att allt flöt perfekt.

Om två veckor kommer jag hålla skrattyoga IGEN på Viking Line 🙂 denna gång på tidningen ICA-Kurirens höst-EnergiKick-kryssning, 18-19 oktober. Så laddar nu om batterier till dess och så ses vi kanske där!shirley-clamp-kryssning-viking-line-2018

Här ovan fina Shirley Clamp med sångerska från sitt band och så lite av allt vegetariskt/veganskt gotta! Mums!

Och bästa chefredaktör Anna och så Shirley och hennes bejublade uppträdande kväll dag1

halsaresan-2018-anna-flodberg-shirley-clamp

Nedan när jag mjukar upp inför skrattyoga haha..man ser inte klok ut! tanja-dyredand-skrattyoga-uppvarmning

Lite bilder från skrattyogaklasserna. Den suddiga är från dag 2 då vi var närmare 70 pers och den skarpa från dag 1. skrattyoga

’Oss nedan får du träffa 18-19 oktober på ICA-kurirens kryssning på Viking Line. Hoppas vi ses då!

icakurirens-energikick-tanja-dyredand-2018-kryssning