Yoga

Yoga på Ica-Kurirens Kryssning 18-19 oktober

Alltså WOW – blev just nu fullbokad att hålla Yoga & SkrattYoga på sex olika events kommande veckor, inklusive en 2-dagars kryssning för 250 pers (!) med tidningen Ica-Kuriren 18-19 oktober. – Väck mig tror jag DRÖMMER!
Så tacksam att tårarna bara rinner här. Förra veckan med tidningen Hälsas stora kryssning och nästa vecka med Ica-Kurirens höstEnergi-kick-kryssning. Utöver det privata bokning på företag och organisationer och kick-off-events. WOWAWIIWAAA. Här har ni en som är glad hörrni!
Tack tack tack. Tänk om någon sagt detta till mig för 6 år sedan (eller efter min stroke) att jag skulle hålla yoga för 250 pers , jag hade aldrig trott det.
Detta är livets liv! Kom ihåg att du aldrig vet något om vad som finns runt hörnet. Det är bara att hålla i hatten och åka med i livets berg-och-dalbana. 
Ikväll yoga som vanligt på drop-in hos oss på Vänliga Villan: MediYoga i flow 19-20 och sedan guidad meditation Yoga Nidra 20.15-20.45, imorgon håller jag skrattyoga privat på skola i Märsta.
Skickar dig som behöver det lite extra energi, ljus och styrka. Kom ihåg att ta hand om dig.
Hoppas vi ses på kryssningen eller i andra events snart!
Kramaste (Namaste med kram) //Tanja