Mindfulness,  Yoga

Att följa hjärtat denna vecka

 

Vad vill ditt hjärta denna vecka. Vad väljer du inför denna veckas livsresa? .

Ibland behöver vi stanna upp och lyssna inåt. Det är så ofta som vi snurrar på i livspusslet så att vi glömmer just att stanna upp och ställa oss frågan; vad behöver jag denna vecka. Vad gör mig glad? Vad ger mig lugn? Vad får mig att le? Vad gee mig mod? Vad behöver jag mer av? .

Ta ett djupt andetag in så att magen höjs, håll andan och pressa sedan andetaget upp till området runt ditt hjärta. Räkna till fem tyst för dig själv. Andas sedan ut genom munnen. Upprepa tre gånger. Ställ sedan frågorna om vad du vill ha denna vecka. .
Lyssna till ditt hjärta och låt det guida dig denna påskvecka. Sänk kraven. Ha tillit. Du duger perfekt. Njut!

Själv håller jag på med storstädning och fix inför påskhelgen då det blir renovering här i yogastudion och vi har stängt för yogaklasser. Ja och så kommer familjen på besök. Ser så mycket fram emot att bara umgås med alla. Fast det kunde bli lite varmare utomhus förstås. Nu visar det -8 grader ute..brrr…planteringarna inför örtagården får vackert vänta till senare i vår.

Du vet väl att du alltid kan följa mig också på

Instagram: @mindfully_tanja

Där lägger jag ibland upp inlägg oftare än vad jag hinner här på bloggen. I alla fall nu när veckorna har en tendens att fylls upp till bredden!