Mindful Maj,  Mindfulness

Var med i bok? Nu första sidan Mitt i Söderort

Vill du vara med i bok? nu har du chansen.

OMG – här kommer jag hem efter en händelserik dag och hittar mig själv på första sidan av Mitti Söderort. Så tacksam.

TACK för ALLA fina mejl, kommentarer & sms – är SÅ TACKSAM. OCH JA nu kan du också vara med i boken med din historia. Här FILM FILM FILM—->

 

Vill du vara med i boken?

Jag vill veta

  1. Om du drabbats av stress/hur?
  2. Hur du hittar återhämtning idag?

Skicka din story till tanja@stressaav.nu eller kommentera på min FAcebook/Stressaav här–>

Läs artikeln här

In och läs artikeln i Mitt i Söderort här —>>>

Här följer behind the scenes bilder från fotograferingen till tidningsbilden—hihi…massa bilder som inte kom med i tidningen. Foto: Olivia Egge

Tanja dyredand mindfulness tresshantering foto olivia egge tanja dyredand stressaav mitti tanja dyredand yoga mindfuless tanja dyredand yinyoga tanja dyredand stresshantering tanja dyredand yoga mindfulness stressaav coach tanja dyredand yoga mindfulness stresshantering tanja dyredand yoga tanja dyredand yoga yinyoga mindfulness tanja dyredand mitti mindfulness tanja dyredand yoga coach mitti