Mindful Maj,  Mindfulness

Kort Guidad Mindfulness: Titta – vad ser du? MindfulMaj Dag 5

 

Idag guidar jag som certifierad Mindfulness Coach dig in en kort mindfulnessövning för att sänka pulsen och öka fokus. Igår lyssnade vi på omgivningen  – idag öppnar du ögonen och tittar på vad du ser! Du behöver bara lyssna på min röst—FILM —>

När du öppnar dina sinnen stannar du upp din autopilot. Den som ofta ältar  saker som varit eller oroar sig för framtiden.  När du öppnar dina sinnen och medvetet studerar nuet – så minskar du stresshormonera och också ökar din fokusförmåga. Testa!

Varje dag under Maj månad tipsar jag nya Mindfulness-övningar på min Youtubekanal/Mindfully Tanja bara att gå in & prenumerera o lyssna. De finns där för dig <3

Nu ska jag fortsätta att måla om vår övre hall – en perfekt syssla så här när ledsamhet över en hastigt bortgången vän griper tag i nuet. TACK #olleljungström för allt du delade med dig av. Värme, kärlek, musik och ovärderliga livsinsikter. TACK.

Kom ihåg att ta hand om varandra. Lite extra hörrni. Säg JAG ÄLSKAR DIG till de du ÄLSKAR. När som helst kan vem som helst återvända till ljuset, långt över molnen och änglarna. Jag citerar bästa älskade #BobHansson ” Tänk om vi tog all den energi som blir irritation på ’de andra’ och istället la den på de vi gillar och älskar. För sen dör de”.

Kramasté

//Tanja