vänliga villan

TACK alla som kom i helgen till Vänliga Villan i Edsbro

 

arty1

Vad tyst det blev nu. Alla övernattande gäster har åkt. Inga besökare. Inga bilar på gården. De flesta av konstverken bortplockade. Regnet sirlar sakta mot de åtta stora fönsterpartier i lokalen. Regnet är det som hörs. Och ljudet av  hundens klapprande tassar mot nylagda furugolvet i vår gårdsbutik/yogastudio och numera även galleri.

Vackra vattenliljorna från ån ståtar fortfartande i återvunna flaskan. De nästan verkar titta nyfiket på de tavlor med vattentema, min mamma lämnade kvar efter konstutställningen i helgen. Tavlor som passar så bra att hänga kvar och påminna oss alla de fantastiska möten från i helgen. Möten. Skratt. Känslor. Funderingar.

När vi, jag Joakim och dotter Olivia, började fantisera om att flytta ut på landet och starta gårdsbutik och yogastudio hade vi en vision. En bild av hur det hela skulle se ut. Efter att vi startat rigorösa renoveringen av urgamla snickeriverkstaden har bilden förändrats. Visionen anpassats dynamiskt. Renovera är lite som att föda ett barn. Det måste få ta tid, mogna och man kan absolut inte hetsa fram något. Nu är byggnationen långt från klar. Vi har kommit halvvägs fast ändå tillräckligt långt så att vi i helgen kunde öppna dörrarna för min mammas fantastiska konst.

Alltså den tacksamhet som jag känner just nu är oerhörd. Vi fick inte bara en gådsbutik/yogastudio vi fick också ett eget galleri som bonus. Hit kan vi bjuda in konstnärer, vänner, arrangera fler vernissage, utställningar, föreläsningar, lanseringar eller visa våra egna alster. Vi får dela upplevelser och möten på vägen. Som i helgen. Dessa spännande möten och livshistorier vi fick höra. Vilken skatt. Vilken lycka.

TACK alla som kom och tittade på mamma Aila Knuutilas konst i helgen här i Vänliga Villan i Edsbro.

Du kan självklart köpa mammas konst via www.anyart.se där finns inte alla tavlor med så tveka inte att kontakta henne via kontaktuppgifterna på hemsidan om du är sugen på finfin konst. Extra tacksam också för att vi nu från och med denna vecka kan bjuda in yogisar att yoga inomhus hos oss.

YOGA i Edsbro nu inomhus start 10 augusti (19-20)

Yoga i Edsbro nu inomhus kör vi igång denna vecka. Så torsdagar 19-20 och söndagar 18-19 är tiderna som gäller. Pris fram till vecka 36 är prova-på 40kr annars 80kr/gång. Ta med egen matta/filt eller låna för 20kr.

TACK igen och ha en fantastisk måndag. Själv ska jag ta en liten time-out idag. Hitta återhämtning. Meditera. Det har varit mycket hektiskt runt vernissage/utställning men även lite spännande ’hemligheter’ inför hösten som slukat mycket tid.

Nu njuter jag av alla fina bilder från i helgen.

Ta hand om dig och kom ihåg att berätta för de du älskar att du älskar dem.

20170804_093936 art5 anyart-4 anyart-1 art7 20170806_131857 art4 art3 art5 anyart16 20170804_084554 art2 konst1 tanja