Mindfulness,  vänliga villan,  Yoga

TACK för alla Grattishälsningar – så tacksam. Nu ett Gott NYTT år till mig :D

 

Jag är överväldigad av tacksamhet idag för alla fina grattishälsningar. TACK älskade du. 

Birth Day. Födelse dag. Dagen då vi föds. Igår var min födelsedag. Födelsedag som betyder dagen då vi återvänder från ljuset hit till jordelivet. Vi föds alla med ljus och kärlek. Med en livsuppgift, en mening med varför vi är här. Vi föds alla till ett liv som både bereder oss utmaningar men förgyller oss också med sötma, med mumma. För att kunna åka denna känslomässiga, mentala och fysiska berg-och-dalbana till liv, har vi tillägnats styrka, förmåga att lära av våra misstag. Vi står upp, vi faller, vi lär oss, vi läker, vi reser oss upp igen. Vi skrattar, vi gråter, vi älskar. Vi lever!

Personligen är jag  tacksam att kunna fira min födelsedag ännu en gång. Efter min stroke och att ha gått in i väggen med besked, är jag ödmjuk inför livet. Jag tar ingenting för givet. Jag försöker leva mina dagar till fullo, varje dag. Varje dag försöker jag hjälpa andra, sprida ljus, läkning, finnas för andra, sprida positiv energi. Livet är för kort för att hata, och lägga energi på skitsaker. Jag försöker ta hand om mig själv, lyssna inåt, ta det lugnt. TA mig an uppdrag som ger balans och harmoni, för andra och för mig själv. Skicka läkning och healing till moder jord.

Extra tacksam att få fira min födelsedag i år i tystnad, då rösten försvunnit och är under läkning. Att få bli väckt med skönsång, och frukost på sängen och i present att få tillbringa dagen för total återhämtning på dagspa Centralbadet är exakt vad jag behövde. Älskar Centralbadets nya bastusatsningar, där du bland annat har ört & kristall ångbastu med meditation till en jättelik ametist och bergskristaller. Eller HU-bastun, med ökenljudet av universella vibrationen av HU- en frekvens som hörs i öknen och som möjliggör fördjupad meditation och även inre astralresor! Har skrivit om det här tidigare men värt att påminnas om. Därför längtar jag tillbaka till Centralbadet varje gång jag lämnat det! Det är som att ”komma hem” i mina vanliga meditaitonsrutiner fast deluxe i härlig varm miljö.

Att sedan få avsluta kvällen, med älskade familjen hemmavid, och supersmarrig indisk vegomat var perfekt. Vi bokade av restaurang. Större middag, gäster, party och annat får vi ta sedan när jag kan prata som normalt igen 😀

TACK igen för alla fina grattishälsningar och presenter. TACK TACK TACK!

NU ett nytt gott år till mig. Startar idag med trumresa, meditation, Chaga-te, choklandmunkar och Netflix-time, alltså ingen BOKMÄSSA i Göttelaborjj för mig detta år …

centralbadet-tanja-dyredand-yoga

Fina Centralbadet….och underbar middag igår. Även om jag mestadels var tyst och bara lyssnade in mina älsklingar..bday-2018-2

Joakim hade tänkt att hissa flaggan, med det stormade så mycket så att det blev en i trä istället 😀 och jättevackra blommor till det ens. bday-2018

TACK