Mindfulness

Intervju i SR Sisuradio efter 13.00 om hållbara nyårslöften – Haastattelu kestäviä uuden vuoden lupauksia

 

Idag efter 13.00 kan du lyssna på mig bli intervjuad i SR Sisuradio om hållbara nyårslöften – på finska! 

Egentligen skulle jag varit i studion på SR-radiohuset, men vi är totalt insnöade här i skogen på grund av snöstormen. Så himlans typiskt! Nåja var så rackarns nervös ändå. Inte så mycket för att vara med i radio, utan för att på flytande finska kunna ge bra tips.

På finska: Tänään 13:00 kuulet minut SR @srsisuradio :ssa kun annan vinkeejä miten onnistut saavuttamaan uuden vuoden lupauksia jokta kestävät! Minun ois pitänut tulla sinne radiotalolle mutta nyt ollään täällä lumimyrskyssä maatilalla, niin tehdään puheli haastattelu!

Som du kanske ser är min finska något eftersatt då jag supersällan pratar finska varje dag. Framförallt glömmer jag ord, uttryck och grammatiken är kanske inte tip-top heller längre 🙂 Så det ska bli extra spännande att bli intervjuad tänker jag, även om det nu blir via telefonintervju från snökaoset här idag. Vet inte heller om jag kommer ut på bästa Galafilmpremiären signerad Wonderland Event av Måste Gitt. Ska försöka men vet ännu inte hur kommunikationerna blir härifrån och hur de prioriterar att ploga ut vår skogsväg! Just nu går varken buss eller bil ut.

Hur som helst —->Återkommer senare med länk till intervjun och hoppas snön ger med sig så att vi kan komma i kväll i alla fall.

Välkommen att lyssna på intervjun 🙂

Kramasté (Namasté med kram)

//Tanja