Mindfulness,  Samarbeten,  Stresshantering,  Yoga

Träffa mig på Vardagslyx Wellness Event 6 mars Haga Slott Enköping

 

Boka genast in 6 mars! Då går härliga Vardagslyx Wellness Event av stapeln på Haga Slott Enköping. Det blir en ljuvlig kväll för återhämtning och hämta kraft så här inför våren.

Det blir en underbar kväll i magisk slottsmiljö. Dresscode myskläder/yogakläder där du får njuta av återhämtning under kvällen på olika sätt, överraskningar och en välfylld goodiebag!

På plats kommer jag att bjuda på djupavslappning på lite olika härliga sätt – JA det finns fortfarande biljetter kvar (de tar slut i ett nafs så skynda fynda) länk här—>

Mer om eventet kan du läsa hos bästa Nina Hermansen som också står bakom konceptet Vardagslyx.

Här kan du läsa mer om vackra Haga Slott och hur du hittar dit…

Här också ett blogginlägg från ett tidigarVardagslyx-event just på Haga Slott. Då bjöd jag på guldmjölk och härlig Raw Vegan Food 🙂 och älskade Love Forever Chic var på plats. Du ser ju hur otroligt mysigt det är där. Den här gången fokus på att hitta luuuuuugn och slappna aaaav.

 

Kommer självklart att bjuda på massa behind-the-scenes inlägg från eventet och youtubeklipp. Du följer väl också mig på Insta: @mindfully_tanja där lägger jag upp finfina bilder från vår vardag förstås!

Nu ska jag och Pixie iväg och träna på gymmet, lördagsyoga på det och så ska vi baka raw vegan energy bars! Recept får du så senare. Hoppas du får en fantastisk lördag – I know we will. Kom ihåg att NJUTA lite extra idag.

 

kramaste