Event,  Mindfulness,  Plantbased Vegetarisk Mat,  Stresshantering,  Yoga

Stressa av med mig på Allt för Hälsan fre 15:30

Nu på fredag 27 november klockan 15:30 kan man Stressa Av med mig på Allt för Hälsan-mässan då jag står på Yogascenen (lokal A17:50 ) med Tidningen Yoga För Dig. Kommer bjuda på avkopplande Mindfulness & Raw Food-boost mitt i vintermörkret samt härlig tävling 🙂

Föreläser också söndag klockan 12:00 också då på Yogascenen (lokal A17:50) med tidningen Yoga För Dig.

Boka & Komsi 🙂 Stockholmsmässan i Älvsjö kommer att vara fylld av så otroligt mycket spännande.  I helgen är det nämligen TRE mässor samtidigt;  ’Allt för Hälsan’, ’ Fitnessfestivalen’ & ’Acadermia’ – förstå denna kombo!

Annat på mässorna ni inte får missa

Kan också varmt tipsa på min fina väninna Christina Nilsson som kommer att bjuda på spännande Chakra Balance Dance, väninna Vevve Jäderlund som kör föreläsning & Yoga – Alla kan Yoga, älskade Anna Benson med sin Rosa Kokbok och sedan är älskade KbK hälsocamp på plats,  för att nämna några.

In & köp tidningen Yoga för Dig – läs min krönika 🙂

OH  sedan är jag gästkrönikör igen i bästa yoga-tidningen Yoga För Dig – denna gång med Rachel Bråthén aka Yoga Girl på omslaget. Rachel som jag hade äran att träffa och köra Mindfulness på hennes event på USIF arena i Uppsala i somras.

Kramasté

//Tanja

rachel brathen yogagirl yogafordig tanja dyredand tanja dyredand yogafordig stressaav

tanja-dyredand-yogagirl-rachel-brathen-1tanja-dyredand-yogagirl yoga-practice-