Yoga

FullmånesYoga & Healing på Hälsans Hus 2019

 

Kom och yoga med mig till månens magiska kraft på Hälsans Hus i Stockholm 2019. Det blir yin yoga efter månfas, guidad meditation & djupandning, kristallmandala och sound healing med klangskålar. Är det stjärnklart kan vi se hur månen växer upp i horisonten med  panoramafönster mot Stockholms vackra inskär. Wihuu – är så galet taggad för detta, kom! 

Unna dig magisk kombination av yoga, healing och astrologi. Allt i tema inre läkning och minska stress. Vi startar med yogisk djupandning (Pranayama) för att sedan fortsätta med avstressande yin yoga i mycket lugnt tempo. Varje tillfälle är unikt och där de utvalda yogapostionerna och andningen är anpassad efter månfasen samt dess astrologiska energi. Vi avslutar med guidad meditation till kristall-mandala och tonerna av sound healing med tibetanska klangskålar. Du släpper taget om det som inte längre är dig till gagn, och välkomnar ny energi för läkning och balans.

Fullmånsyoga är yogan alla kan vara med på, oavsett nybörjare, stel som ett kylskåp eller van yogi.

Investering: 300kr/gång eller gå 2 betala 500kr. Du kan boka nu och betala då – OBS mycket begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

Fullmånesyogan tillfaller vid två tillfällen 2019, alltid 18:00-20:30
* Februari, tisdag 19 – Fullmåne & Supermåne – Jungfruns måne
* Mars, torsdag 21 – Vågens fullmåne

Jag är cert. yoga- och meditationslärare, mindfulness coach inom stresshantering, medium/healer och nominerad till Årets Yogalärare 2017.

OM man vill stanna kvar och få spiritual healing efteråt går det bra att boka in tid. Det finns allt som allt två tider man kan boka in (för varje månyogatillfälle), så först till kvarn gäller. Det är 30 minuters spiritual/andlig healing investering: 550kr

TA med

  • OBS ta med egen yogamatta, och sköna kläder. Kom gärna 15 minuter innan event så att du hinner landa.

Bokas via länken här..boka.se/tanjadyredand 

Du går in på boka-länken och anger det datum du vill boka. Du kan boka fler datum men måste då göra en ny boknng för varje datum, inga problem! Bokningen är bindande men får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan.

Har du frågor, kontakta mig på tanja@stressaav.nu