Mindfulness,  Samarbeten,  Yoga

Testat yogakläder från Daily Sports Sweden

tanja-dailysportssweden-thailandtanja-vattenfall-dailysportssweden

Eftersom jag yogar varje dag (ofta flera timmar om dagen) då jag håller klasser men också kör själv pass både förmiddag och kväll är det yogakläder jag har på mig mest hela tiden. Sedan hänger jag ju varannan dag också på vanligt gym för cardio och styrka. Så att hitta yoga/gymkläder  som dels går att kombinera, är snygga och funktionella samt som jag (helst) ska kunna glida runt i dem mellan passen är helt klart halleluja-moment.

Därför blev jag extra exalterad när jag fick syn på Daily Sports senaste kollektion varifrån jag i #samarbete med dem valt ut två set som också fungerar att kombinera med varandra.Både på mattan, i gymmet och i dagliga livet.

Har nu testat dessa under en månad och tvättat dem också ganska mycket då de fick följa med till värmen i Thailand. Här några tankar om kläderna.

Linnen: snygga ryggar tycker jag förhöjer alla typer av linnen, samtidigt som passformen är superviktig. Jag valde dels en modell med mandalas och en med blommönster. Modellen med mandalas är lös över mage och lite längre, vilket jag tycker är kanon. Den blir nästan lite som en kjol. Sedan kan man också knöla ned den i de matchande långbyxorna med mandalas så att man får ett snyggt kit. Ryggen på den är vacker som ett smycke! Modellen med blommor är något tajtare, också med snygg stilren rygg. Så galet skön  att jag faktiskt nästan inte vill använda något annat linne om dagarna.

T-shirts: Jag valde en med mandaladetaljer och en med blommor. Båda modellerna är lite längre och passformen lös, vilket är underbart så att inget sitter åt. Dock vid med flödande yoga har de en förmåga att ’åka upp’ exempelvis vid nedåtgående hunden, framåtböjningar och huvudstående. Ett plus att de är så snygga att jag absolut kommer att använda dem också utanför mattan.

Långbyxor: Jag föredrar långbyxor även när jag yogar. Vet att det finns många som gillar kaprimodellen men då jag sedan balett/danstiden i mitt liv har en del strul med vrister och knän har jag en förmåga att bli för ”kall” om anklar vid kaprimodell. Valde två olika par, en med mandalas och en med blommor. Mandalabyxorna är otroligt läckra och tillräckligt långa för att dra över hälen. Tyvärr var den blommiga slut men fick ett par helfärgade mörkblåa. Hade verkligen önskat de blommiga för att matchning,  men de mörkblåa är helt klart stilrena och med bra reflexer för utomhusträning.  Tänker också att jag mer kommer att använda dem när jag löptränar utomhus då de är kanon för det!

Långärmad träningsjacka: eftersom jag är superfrusen av mig (dock inte här i Thailand ha ha med 34 grader i skugga!) så valde jag också en långärmad träningsjacka med tryck av en snäcka att kunna ta på efter yogapass. Den har en bra passform och är utsmyckad med silvriga sömmar.Den har jag dock inte kunnat få på mig här då det blev för varmt, utan den blir till att använda hemma sen igen.

Genomgående har både färg och passform inte ändrat sig trots alltså MYCKET tvätt (läs varannan dag i en månad). Var lite orolig över sömmarna på träningsjackan då tidigare liknande sömmar lossnat om man tvättar jackan mycket.

Så himlans tacksam för detta samarbetet!

tanja-dyredand-orion-centre-lipa-beach

dailysports-tanja-kopia

tanja-dtanja-dyredand-orion-retreat-centre-koh-samuitanja-dyredand-dailysportssweden-koh-samui tanjadailysportssweden-tanja-dyredandmindfulness-dailysportssweden-tanja-dyredand