Yoga

SkrattYoga med mig idag och tidningen Hälsa & Ica Kuriren

 

Lördag idag och privat bokad skrattyogaklass hos oss i Vänliga Villan. Är ni minst 5 personer kan ni boka mig privat. Ett perfekt sätt att exempelvis fira födelsedag, möhippa eller bara annars unna sig skrattyoga.

Skrattyoga är ett perfekt sätt att öka må-bra-hormoner, boosta immunförsvaret, öka förbränning, öka kreativitet, gruppsammahållning och så är det riktigt härligt att få skratt ihop 😀

Skrattyoga med mig på Tidningen Hälsa & Ica Kuriren

Den 4-5 oktober kan du skrattyoga med mig på  tidningen Hälsas kryssningLäs mer här—->>>>

Och inte nog med det, den 18-19 oktober åker jag med tidningen Ica-Kuriren och håller skrattyoga på deras stora ”Energi-kick”-kryssning. Hur roligt är inte detta så säg!?

Är så otroligt taggad inför detta. Dels eftersom kryssningen pågår ett helt dygn, och man verkligen också får chansen att träffa så många underbara under dagarna. Framförallt för att jag älskar att hålla skrattyoga-pass. Det är ett riktigt bubblande och välgörande pass jag utformat från ’Laugh for no reason’ men satt helt egen prägel på! Det blir skrattyoga för inre och yttre balans!

På tidningen Hälsas kryssning blir allt från prova-på-träning, hälsomässa, spännande föreläsare, ayurveda, mindfulness, yoga, raw food, ekologisk skönhet osv. Viking Line Cindirella kommer att kryssa till Mariehamn och tillbaka med mängder av spännande holistisk hälsa under två härliga dagar. Allt signerat otroligt professionella tidningen Hälsa.

Kryssningen med Ica-kuriren är en riktigt energi-kick i höst med njutning och annat på schemat. Här är Anton Körberg konferencier för dygnet som innehåller både föreläsningar och prova-på-pass, mat och god dryck.

Så tacksam att vara en del av detta. Alltså typ gråter av tacksamhet så otroligt pepp. Det är en dröm att hålla yoga inför så många härliga på ett och samma ställe!

Nu förfix och trix inför den privata skrattyogan här hos oss idag. Ha en fantastisk lördag alla godingar därute. Och kom ihåg att säga till dem du älskar att du älskar dem.

//Tanja