Yoga

Årets Vänlighetskalender Lucka #6 – skicka vänlighet till område med smärta

Vi ger vänlighet till område med smärta – idag i lucka #6

 

VIDEO——>

Dags att ge dig själv snällhet i julklapp – Varje dag fram till jul skickar vi mer vänlighet och minskar stress.

Här kommer  lucka #6 – idag skickar vi vänlighet och kärleksfull energi till ett område i kroppen du har smärta eller är irriterad på.

Ofta har vi enklare att skicka omtanke och kärlek till oss själva om vi mår bra. Har vi smärta, kronisk smärta eller tillfällig smärta, eller något område i kroppen som irriterar och gör sig påmind: är det mycket svårare. Det är då lätt att gå in i negativa tankar, och ge smärtan uppmärksamhet extra mycket.

Så idag ska vi skicka vänlighet och kärleksfull energi precis till det område i kroppen som behöver mycket extra kärlek. För om något gör sig påmind i form av ex smärta eller irritation (ett knä som krånglar, en nacke som smärtar, huvudvärk osv) så är det exakt mer kärlek och ljus det området behöver som mest!

Så här gör du:

  • Djupandas 3 sköna andetag in genom näsan så att magen höjer sig och andas ut genommunnen.
  • Blunda.
  • Se framför dig sedan området som smärtar eller gör sig påmind i form av irritation. Har du fler områden väljer du ett område per gång Se sedan framför dig detta området utan att gå in i själva smärtan/irritationen.
  • Skicka sedan kärleksfull tanke och tacka för att kroppen gör sig påmind. Skicka mängder av ljus, omtanke, värme och kärleksfull energi till detta område nu.
  • Se om du kan riktigt känna värme och kärlek när du skickar dessa meningar till dig själv!
  • Tacka dig själv sedan att du tagit dig tid idag att skicka omtanke till ett område som behöver det mycket!
  • Du kan nu fortsätta din dag.

Fler videos på youtube-kanalen Tanja Dyredand

Du kan alltid följa och prenumerera på min yotuube-kanal (Tanja Dyredand) och hitta mer guidade meditationer och annat smått & gött.

Hoppas du gillar och blir inspirerad!

Skickar dig som behöver det en jätte stor kram och mängder av ljus från Sveriges Vänligaste Villa