vänliga villan

Ny vecka – vad bjuder du in?

 

1a oktober, ny vecka och ny månad. Vad bjuder du in i ditt liv? Vad får dig att le? Vad får ditt hjärta att hoppa av glädje?

Själv bjuder jag in tålamod och känslan av att jag är tillräcklig.

Tålamod att inse att allt händer när det är dags. Att allt händer sinom tid och att vissa saker kan du varken påverka eller skynda på. Det får ta den tid det tar.

Känslan av att jag är tillräcklig, att jag sitter här och duger exakt som jag är, med mina styrkor och brister. De är de som gör mig till den jag är. Jag är värd allt. Du är värd allt för exakt den du är. Låt ingen annan definiera dig, sätta sig på dig, ändra dig. Låt ingen annan diktera vilka bilder du lägger upp eller vad du väljer att dela med dig av och inte. Du är värdig. Du duger. För att du är du och du är perfekt. Du är alltid älskad. Du är hållen.

Denna vecka är fylld med jobb för min del. Ikväll galapremiär av Peter Grönbergs nya film Goliat med bästa Mariana Cabral som min dejt. Ska bli otroligt spännande, då jag verkligen tyckte Tjuvheder som film higlightade vårt samhälle från lite nya perspektiv.

På torsdag och fredag åker jag med tidningen Hälsa och håller yogaklasser under deras höstens stora Hälsa-kryssning. Detta ser jag så klart också fram emot något enormt. Att få säga hej till så många underbara under hela 24 timmar ens!

Önskar dig en fantastisk måndag och skickar mängder av ljus och styrka till dig som behöver det lite extra idag. Ta hand om dig idag älskade du, så hörs vi här under veckan. Som vanligt kan du också följa mig på

www.instagram.com/mindfully_tanja

Och min Youtubekanal här—>>>

 

Foto ovan: av Joakim Dyredand när vi i helgen njöt i Uppsala av dejt på Botaniska trädgården! Ha ha ha..och JA jag är inte så lång 152cm rättare sagt så dinglar med benen bäst som på parkbänkar…