Event,  Mindfulness,  Stresshantering,  Yoga

Vårens viktig datum 2016 – workshops & event

Här är datum på workshops och event ni inte vill missa—->>>

24 januari:  Raw Food på OH Snap Sweden! Fotoutställning

Fotoutställningen hålls på Arena Satellit 12.00-16.00 och förutom härlig fotokonst bjuder jag på smarrig Raw Food 🙂 Utställningen är öppen för alla – läs mer här—>

FULLBOKAD: 13 mars:  Workshop – släpp ältande och oro med Mindfulness

 Har du en tendns att älta saker eller oroa dig? Denna söndagsworshop ger dig grundkunskap för Mindfulness, medveten närvaro, och hur du kan använda den för att släppa oro och ältand i din vardag.
Workshopen varvar teori med mycket praktiska övningar. Övningar som är perfekta att sedan ta med och använda i sin vardag långt efter workshop-tillfället.
Datum: Sön 13 mars
Tid: 9.30 – 12.30 med fikapauser och lunch
Plats: Stockholm Saltrum. Mindfulnessövningar dels i rum av välgörande salt dels i vanligt yogarum.
Din investering: 550kr per person inklusive eat clean fika, lunch och digital lathund med övningar att ta med sig efter workshopen.
Bokning: skicka mejl till tanja@stressaav.nu vid intresse OBS mycket begränsat antal platser först till kvarn gäller.

10 april: Yin Yoga Workshop – få ett personligt anpassat yogapass för just din kropp

Denna söndagsworshop passar perfekt för dig som vill utforska återhämtande och medicinsk yin yoga och få personligt anpassade övningar skräddarsydda för dig.
Vissa kanske vill koncentrera sig på korsrygg, andra på nacke och axlar, stresshantering, stelhet, ledvärk, knäproblem, migrän eller varför inte magbesvär eller galla. Cert. yogalärare hjälper dig att hitta de positioner som passar just dig och din kropps behov.
Du utgår alltid från din dagsform och vad din kropp behöver just nu. Du kan vara helt nybörjare eller van yogautövare. Alla som andas kan vara med.
I workshopen ingår också kort teori om yin yoga samt fascia, bindväv, ligament, benvävnad och benstomme. Det individuellt anpassade yogaövningarna är sedan perfekta att ta med och använda i sin vardag långt efter workshop-tillfället. Du får en digital lathund med just dem. Läs mer om bindväv och värk här–> 
Datum: Sön 10 april
Tid: 9.30 – 14.00 med fikapauser och lunch
Plats: Stockholm Saltrum, vi yogar dels i ett rum med salt men även i ett vanligt yogarum.
Din investering: 680kr per person inklusive fika, lunch och digital lathund med övningar att ta med sig efter workshopen.
Bokning: skicka mejl till tanja@stressaav.nu vid intresse OBS mycket begränsat antal platser först till kvarn gäller.

Mindful Yoga i Salt – Tis lunch 12-13 och Tor kväll 18.45-19.45

Varje vecka kan du komma på underbart välgörande mindful yin yoga i salt. Detta är verkligen en upplevelse för sig. Det är som att yoga på en strand med välgörande salt under dig, på väggar och i taket. Klasserna är mycket små (endast 8pers/gång) så det är exklusivt. Just nu har jag 25% rabatt fram t.o.m 31 januari – Kom och testa!
Du GARANTERAR plats genom att boka datum via Stockholm Saltrums hemsida. Där hittar du knappen ”Boka TID” i högra hörnet och går in på SaltYoga Yin Kväll eller Lunchpass med mig Tanja Dyredand, väljer datum och sedan tid.
Workshops, event och kurser fylls på hela tiden i Kalendariet så gå gärna in där då och då för att se om det är något speciellt du skulle vilja komma på.