Dryck,  Huvudrätter,  Plantbased Vegetarisk Mat

Shot som motverkar vinterkräkan & förkylning

Denna lilla SHOT huttar jag varje morgon. Då de aktiva ingredienserna är Ingefära, Citron, Kokosolja, Cayennepeppar och Gurkmeja så  skyddar den mot vinterkräkan, boostar hela immunförsvaret, bra mot förkylningar och minskar sötsug.

Så här enkelt gör du den—> FILM + RECEPT i filmen—>

Grunden i shoten är Ingefära som är en riktig hälsorot. Det finns mängder av vetenskapliga studier om ingefära och bland annat motverkar den illamående, verkar bakterie-, virus-, svamp, streptokocker- och parasitdödande, stärker hela immunförsvaret, verkar detoxande, ökar förbränning i hela kroppen och minskar sötsug. Här kan du läsa om 25 anledningar varför du ska äta ingefära varje dag 🙂

Den innehåller också citron som i sig är en riktig undergörare för kroppen här kan du läsa mer–>

Och så innehåller den Kokosolja — se länken för att läsa mer om den.

JA och så förstås Gurkmeja som du kan läsa om här—>

Cayennepeppar: antiinflammatorisk, stärker hjärt- och kärlfunktion, ökar blodcirkulationen, motarbetar dåligt minne, minskar blodkolestrol.

Jag dricker denna shot verkligen varje morgon ca 30 min innan jag äter frukost. Sedan jag började med denna för ca 2,5 år sedan har jag helt blivit av med min IBS 🙂

TIPS: för att inte behöva värma den varje morgon – så fyller jag mitt shot-glas till ca hälften med ingefärskoncentratet från kylskåpet och sedan pluppar jag i med hett vatten för resten!

Lycka till och kram

Namasté

//Tanja

ingefarsshot stressaav ingefarsshot stressaav tanja dyredandDSC_0179 DSC_0171 DSC_0169 DSC_0183