Event,  Mindfulness,  Samarbeten,  Stresshantering

Lansering: MindfullyOM unika positiva smycken & gåvor

Nu är det officiellt: Lanserar MindfullyOM – positiva Mindfulness- Affirmationssmycken och gåvor.

Alla unika smycken & gåvor är fyllda av kärlek & healing från mig till dig. Alla smycken och gåvor är handgjorda och återbruk av vintage. Nya kärleksfulla affirmations-, yoga- och mindfulness-smycken samt smycken med tema attraktionslagen gör jag hela tiden. Webshopen har jag än så länge via tictail och du hittar den HÄR (LÄNK)—>

Just nu samarbetar jag också med Aila Knuutila AnyART som tagit fram unika printar till mycket vackra julkort. Julkorten kan beställas per styck 30kr eller 2 för 50kr eller 4 för 100kr.

All vinst till Giving People

All vinst går oavkortat till hjälporganisationen Giving People som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. Det finns idag ca en kvarts miljon barn i Sverige som lever i fattigdom. Mer information om Giving People finns på www.givingpeople.se

Nya smycken & gåvor görs kontinuerligt

Jag tillverkar nya smycken och gåvor kontinuerligt och lägger upp när de är färdiga. Så välkommen att titta in i webshopen då och då. Man kan också från och med januari 2016 beställa egen valfri text på affirmationsringar i Sterling Silver. Detta kan vara namn på dig, dina barn, eller någon annan eller om du vill ha någon egen affirmation. Idag är de affirmationsringar på bilderna zinkfritt material men inte silver och då jag tillverkar smycken Re:make vintage vet jag ibland inte om ursprungssmycket är exempelvis nickelfritt.

OBS -mycket få antal exklusiva smycken. Deltagare på workshops och föreläsningar har förtur att förboka smycken. Antal exemplar anges i fältet. Porto och frakt tillkommer – skickar än så länge endast inom Sverige.