Event,  Mindfulness,  Plantbased Vegetarisk Mat,  Stresshantering

Spelar in med Älskade Unge julspecial + bilder från Iddes dop

 

Nu är det officiellt: Spelar in med Älskade Unge julspecial med Nyponbebis ska bli så otroligt roligt. Kan ännu inte berätta smaskiga detaljerna om inslagen, men vet att det kommer bli SÅ bra. Absolut det bästa programmet att titta på om du är gravid eller småbarnsförälder! Och så får jag hänga extra med älskade gudson Ennis, Kajsa Stina, Idde och Johan också. Ser fram emot det nästan mer än att spela in även om jag älskar att stå framför kameran 😀 SÅ otroligt tacksam och lycklig för detta!

Bildkavalkad från Iddes dop

JA och så tänkte jag bjuda på finfina bilder från älskade Iddes dop (den som väntar på något gott ..osv)  som var för någon helg sedan. Så otroligt underbart och vackert dop för Idde Jackie Annabelle. Kajsa Stina och Johan sjöng och Johan hade skrivit en egen låt till Idde. Fina  Angelica & Fredrik & Lykke som är gudföräldrar till lille Idde var också med. Så otroligt fint och trevligt. Till dopkaffet hade jag bakat raw food-brownies (Recept via länken här)  Är så galet tacksam att vi har äran att vara Ennis gudföräldar.

dop3

spela 2 spela dop5 dop4 iddes dop

Så vackert och finaste Kajsa Stina & Johan – så vackert par 🙂

kajsa stina johan

 

dop 1

Idde Jackie Annabelle

dop6 dopet 8 procession

Albert leder processionen genom kyrkandop i kyrka familjen kyrkan

Gudföräldrarna till Idde: fina Angelica & Fredrik & Lykke 🙂

dop2

Vår gudson ennis, älskade Jokim & Olivia

joakim ennis

Och Kajsa Stina som pysslat så fint inför dopkaffet 🙂 med lyktor överallt – love it!lykta

Ennisen älskade raw food 😀 gott och kladdigt överallt utan vitt socker, ägg, mjöl 🙂

ennis ennis olivia ennis bibel gosiga min familj o ennis tarta raw food raw food stressaav trott ennis mys dop gosing dopskål spel

Efteråt blev det korvgrillning med spel – här ser ni Iddes fina egengjorda dopskål som Kajsa Stinas mamma Susanne Thusberg som är konstnär gjort!

dopskål mys kajsa stina tanja

Älskade fina Kajsa Stina – so much love!