Yoga

MånYoga 21 mars på Hälsans Hus i Stockholm 18.30-20.30 platser kvar!

STOCKHOLMARE: jag håller yoga hos er 21 mars 18.30-20.30 MånYoga efter Vågens fullmåne <3
 
PLATSER KVAR –> 18.30-20.30 (2 timmars pass) 300kr alt gå 2 för 500kr. OBS du kan boka nu och betala då (ange det vid bokning) Så taggad för detta. Hoppas vi ses!
 
Fokus: astro, månfas, minska stress och öka kroppens läkning.
 
Unik kombination av avstressande yoga i lugn tempo efter månfas, guidad meditation, djupandning, astrologi, inre läkning/healing, kristallmandala och sound healing med klangskålar.
 
Är det stjärnklart kan vi se hur månen växer upp i horisonten med panoramafönster mot Stockholms vackra inskär. Wihuu – är så galet taggad för detta, kom!
 
* Vi startar med yogisk djupandning (Pranayama) för att sedan fortsätta med avstressande yin yoga i mycket lugnt tempo. Varje tillfälle är unikt och där de utvalda yogapositioner och andningen är anpassad efter månfasen samt dess astrologiska energi. Vi avslutar med guidad meditation till kristall-mandala och tonerna av sound healing med tibetanska klangskålar. Du släpper taget om det som inte längre är dig till gagn, och välkomnar ny energi för läkning och balans.
 
Investering: 300kr/gång eller gå 2 betala 500kr. Du kan boka nu och betala då – OBS mycket begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.
 
Fullmånesyogan torsdag 21 mars går in i Vågens tecken. Nu söker vi efter harmoni, balans. Vi kan känna oss sköra och det är ok. Vi söker inåt, för att hitta riktning med balans.
 
Jag är cert. yoga- och meditationslärare, mindfulness coach inom stresshantering, medium/healer och nominerad till Årets Yogalärare 2017.
 
TA med
OBS ta med egen yogamatta, och sköna kläder. Kom gärna 15 minuter innan event så att du hinner landa.
 
Bokas via länken här..boka.se/tanjadyredand
 
Har du frågor, kontakta mig på tanja@stressaav.nu