Yoga

Save the Date: MorgonMeditation 16 maj Stockholm Beauty Week

Boka genast in 16 maj 9:00-10:00 och kom på MorgonMeditation  med mig & Me Amina på Stockholm Beauty Week!

Wihuu nu är det offentligt: jag inleder samarbete med ekologiska märket Me Amina, som bland annat har ljuvlig meditationsolja. Först ut i vårt samarbete är ljuvlig De-stress och Slow Flow MorgonMeditaiton som jag håller i under bästa Stockholm Beauty Week den 16 maj.

MER om oljan och om morgonmeditationen kommer inom kort, men boka in datum med det samma. Att starta morgonen med härlig guidad meditation  är något du kan ”unna dig” tycker jag denna onsdag i maj! Kommer även att lägga upp inför detta på min Youtubekanal så missa inte det!

 TACK älskade Maria Forssén att du tussade ihop mig med Kattis Åkesson (aromaterapeut och super-proffs inom oljor) och som startat det absolut magiska ekologiska hudvårdsmärket ME Anima. Kattis som tidigare utvecklat Kerstin Florians hudvårdsmärke samt jobbat länge med Sturebadet. Detta är ju helt amazing att vi ska samarbeta.

Så otroligt tacksam för detta. Alltså typ spricker av glädje inför allt härligt som kommer att hända framöver. Så håll utkik! 🙂

Nu ska jag ta mig an 8 tvätthögar, fixa oordningen i köket, färga utväxt av håret och rensa ett avlopp som strular på grund av -17 i natt. Ha ha ha…från glitter och premiärer till vardagsliv här på landet.