SkrattaPausa bok

Morgonmeditation

Bjuder på min morgonmeditation  idag.
Ett flöde som dök upp när jag rullade ut yogamattan, tände ljus och la ut mina kristaller. Idag orkade jag inte yoga, utan la mig i vila på yogamattan. Men bara att rulla ut och göra det skapas rymd, ljus för dagen. Det är ok. Du är ok 

Dessa tankar dök upp. Du gör som du vill med dem. Kanske vill du skapa en egen meditation. Men orden är dina fritt att använda.

Andas in. Andas ut. Idag är en bra dag att andas. Att ta in dig. Dig precis som du är. Du är tillräcklig.

Allt handlar om kärlek idag. Känn vad ordet kärlek gör hos dig. Vad det väcker? Hur den känns? Var den känns i kroppen?

Ibland kan jag känna att jag jag vill mer, eller att kärleken vill mer. Att jag ska vara mjukare, att jag ska vara mer I nuet, vila mer, vandra mer, röra mig mer, ligga ned mer, vara mer vaken, vara gladare, mer öppen, mer stängd, sätta mer gränser, tillåta mig vara gränslös, mer hängiven, mer, mer, mer av allt. Mer.

Men varför vill jag vara mer? När jag redan är allt?  när kärleken redan är fulländad?

Kärleken är den största. Den ljusaste energin. Den energi som läker, ger kraft, ger möjlighet att driva oss framåt. Hitta passion och mål. Kärleken en kär lek hittar sin väg. När du dansar ihop med den från dig till dig själv,  det är dåmagi skapas.

Jag väljer därför idag att se på mig med kärlek. Samma kärlek jag ger och ser på min man eller dotter. Jag väljer att skölja mig själv i villkorslös kärlek. Den bekräftelsen behöver jag inte utifrån, den ger jag mig själv nu som en gåva. Varje steg jag idag tar, varje rörelse jag gör är av kärlek. Allt det jag önskar vara ”mer” av kan jag nu släppa. Jag är redan allt det. Jag är kärlek. Kärlek är jag. Kärlek börjar med mig. Tack

Tack. Bliss och ljus till denna dag, helt i kärlek.
Tack ”

Önskar dig en Blissful dag. Fyll den med kärlek 💚