Event,  Författare Tanja Dyredand

Jag var på Nobelfesten 2022 en dröm som besannades!

Omg 😭vilken dag/kväll ~ Nobelfesten med min älskade man Joakim Dyredand

Alltså WOW ~ totally blown away ~ alla samtal & fina möten, mat, musik & upplevelser som gav så mycket !

Strikt fotoförbud {en blev tillsagd direkt om telefonkamera drogs upp} men förevigade {i smyg} magiskt möte med Medicinpristagare Svante Pääbo som jag följt genom tiden för DNA från egyptiska mumien osv! Otroligt härlig och viktig pristagare som också involverade sig i svenska gay-rörelsen redan på 80talet!!!

Tack igen bästa Peter Englund för lån av frack til min man och som gjorde revolt och struntade i vit fluga 😅😂💖💋 snyggast på hela Nobel 💖👌Kan inte greppa att vi dansade tillsammans med Nobelpristagare på techno-house-rum & disco-rum, slurpade ostron & champage till Charleston i 20-tals rum bland annat fram till kl 4.30 imorse på efterfest på Nobel NIGHT Cap Handels💖🙏🏼💋

Håruppsättning som tog 1.5 timme och vi la in halsbandet min syster Mette gjort med bergskristall & månsten i håruppsättning + extra löshår som lades upp i en bulle på huvudet och resten lockades till! Finaste naglarna med ombre i vitt och glitter & en stjärna på en utvald nagel! Skor som var vackra som smycken till vintageklänning från London jag hittade på Etsy {från sen 70-tal } och som tydligen enligt säljaren glittrat omkring i Londons societe, tung som attan att bära pga påsydda strass,stenar & pärlor!

Nu stundar mer research till min kommande bok med lansering 2023!! Så stay tuned! Tacksam in i själen! Tack livet ändå!

Kram & blessings // Tanja