Författare Tanja Dyredand

Off the grid & research till ny bok

Älskade du- nymåne i Vattumannens tecken påminner oss om nytänkande, dina djupaste ideal och att vara sann mot dig själv 🙏🏼💖💋💫

Ta denna tid och fundera kring var du är i livet och var du vill vara ?
Utgå från mage-hjärta-hjärna ~ och hitta synergi mellan dessa för att skapa den tillvaro du mår bra av!

Ps … personligen är jag i research fas med min kommande bok sedan mitten av januari och denna gång på resande fot och ”OFF grid” då och då fram till mitten av feb! För att göra intervju & research!

Jag ser att många skriver på Messenger, ringer, skickar sms eller mejlar; men då jag har begränsat med nätverk, telefon osv och är på olika ställen, samt bla i Egypten kan det ta tid innan du får svar! Jag kan ej öppna länkar, bilder, filer osv pga dåligt nätverk osv 😂🙏🏼Jag är tillbaka igen till mitten av februari- försök igen då tack!

Skickar dig som behöver det lite extra ljus och helande kraft

Blessings & kram

//Tanja