Författare Tanja Dyredand,  Resa

Hemma från Egypten!

Honey I’m HOME 😂🙏🏼💖💫👌 Alltså efter resande & research i ökenlandskap, Beduinläger, Egypten, Nilen & Sudan/Aswan och nu senast Omberg vid Vättern har jag nu landat hemma efter att bara bott i min resväska och utan ibland varken Wi-Fi eller telefon nät [inkl. Omberg/Vättern i Sverige] 🙏🏼💖💋💫👌

Så tacksam hur denna kommande bokprojekt tar mig ut på äventyr 🙏🏼💖💫 Så magiska möten, visdom och annat jag fått under denna resa. Snart i en bok nära dig!!! [eller när den är färdigskriven haha då den ska skrivas ned också ]

Här lite magiska bilder [av typ 4000 haha] från resorna med både intervjuer & ancient magiska ritualer förklarat till mig bla från Nubier från Aswan 💖🙏🏼💫💫💫 Nu hemmavid och jobb – sedan research resa igen 31 maj till Sicilien, och vulkanen Etna och 17 juni till Grekland och vidare till Efesos i Turkiet 🙏🏼💫💖👌💋

Tack du som hört av dig- jag svarar så snabbt jag kan på jobb & förfrågningar osv! Och då många frågar; JA ibland reser jag helt själv [som till Grekland osv] och i Egypten reste jag ihop med min lillasyster som sällis! Älskar resa själv men även i sällis med andra, och då min man har ett jobb/eget liv, passar inte alltid våra tidsscheman ihop

Skickar dig som behöver det lite extra ljus och helande kraft Kram & blessings // Tanja