Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

Astrologi: Venus och Jupiter konjunktion mars 2023

Jupiter och Venus i konjunktion Kanske har du sett dessa två magiska stjärnor på himlavalvet, likt två lysande prickar nära varandra?

Denna konjunktion påbörjades redan runt 15 feb och pågår en bit in i mars, för att kulminera 1-2 mars! Just nu är de i Fiskarnas tecken ❤

* Jupiter som är vår lyckoplanet, turplaneten som för med sig lycka i pengar, kärlek, familj, vänner, ekonomi och arbete, men som även påminner oss om hur vi kan växa i kunskap och vidga våra vyer. Den styr över Skytten.

När två planetern möts i konjunktion, dvs de befinner sig riktigt nära, smälter deras egenskaper samman, men bildar även ett extra lager i energi. De blir summan av båda planeter, men även med det lilla extra.

Ditt stjärntecken påverkas av dessa konjunktioner på olika sätt, mycket beroende på hur ditt eget personliga födslohoroskop ser ut, men även i vilka hus konjunktionerna hamnar i hos ditt tecken!

Allmänt just nu

Nu är underbar tid därför att meditera eller göra ritualer för:

* Dreamboard- drömkollage! Allt med drömmar och vad du drömmer om, sätt upp det och manifestera in det!

* Överflöd. Vad betyder överflöd för dig? Vad önskar du i överflöd? Hälsa, kärlek, pengar, vad? Fokusera på Vad du vill HA/ÄGA/VARA och attrahera in det, snarare än fokusera på det du INTE har.

* Lycka. Vad är lycka för dig= Vad gör dig lycklig? ?

* Älska, njuta och göra saker som ger dig passion!

* Göra fint omkring dig, och skapa härligt space!* Allt som stärker din ande/din själ: meditation, reflektion, ritualer, eller om du vill fördjupa dig inom andlighet, så är det perfekt timing för det!

* Harmoni & balans. Gärna ut i naturen och tanka på energi!

* Sätt gränser. Bra och rak kommunikation där du även sätter gränser mot andra!

* Dansa och skratta mycket!

Ta tillvara på denna spännande energi just nu, och om inte annat titta gärna upp på himlavalvet och njut av de lysande prickarna!

Jag passar på att skicka dig som behöver det lite extra styrka och helande energi

Kom ihåg att du är magisk, fantastisk och att du är tillräcklig, glöm aldrig det!

Kram & Blessings//Tanja