Yoga

Startar samarbete med Happy Retreats Sweden

 

Wawawiiwa! Äntligen blir detta offentligt: jag inleder samarbete med nystartade Happy Retreats Sweden och du kommer kunna yoga, meditera och åka på retreat med mig uppe i vackra drömska Vemdalen!

Detta är som en dröm som blir verklighet. Är så tacksam att lärt känna Margaretha Lindbäck som precis nu startat Happy Retreats Sweden. Margaretha som är från Vemdalen kommer att hålla till i ett av de mest magiska ställen i världen enligt mig.

Under vintertid är det pudersnö, snökristaller, skidåkning, norrsken, stjärnhimmel och gudomliga vyer. På vår, sommar och senhöst möter man moder jord i dess ursprungsform och kan följa årstiderna, solen som nästan aldrig vill gå ned och oändliga naturupplevelser med vandring, paddling, skog, myr, bär- och svampplockning. Hit kommer du kunna åka med mig som yogalärare där vi skräddarsyr total återhämtning med skidåkning, andetaget och att återvända till naturen.

Skämtar inte, får just nu nypa mig själv i armen, för jag tror jag drömmer. Återkommer snart om datum som du redan nu kan boka upp!

JA, tycker också du ska in och följa Happy Retreats Sweden Instagram än så länge. Hemsida kommer snart berättar Margaretha.

Så tacksam. Tack livet!

 

Foto: Längst upp tagen av Joakim Dyredand, bild på mig och Margaretha är en selfie jag tagit och de vackra från Vemdalen är lånade från Vemdalen.se

44757003_10155519542137237_1681814794027401216_n

Här sitter jag och duger med Margaretha Lindbäck som nu startat Happy Retreas Sweden. Margaretha håller till i drömskt vackra Vemdalen!

Så här vackert är det i vår 2019 när vi åker upp för första retreaten. Jag har beställt detta väder och lite norrsken redan nu 😀

 

vintervy-vemdalen-1296x500 taget1296-743x403 155754-vemdalen 1296x500_norrsken