Mindfulness

Min föresläsningen inspirerade till tatuering WOW

WOW vilken känsla – min föreläsning har inspirerat till en tatuering!

Om jag kan inspirera en enda person med någon av mina föreläsningar, workshops, kurser, guidade meditationer eller klasser,  så är mitt mål nått, brukar jag säga. Jag hade i mina vildaste fantasier inte ens tänkt tanken på att de kunnat inspirera till en hel tatuering. Vilken känsla!

Linda Andersson, som tidigare varit på mina föreläsningar/workshops skickade nämligen nyss in den fina bilden. Hon har tatuerat in en blå ballong som släpper taget om det som inte längre ger dig energi. Så otroligt fin och värdefull tatuering!

Nu känner jag bara sådan oerhörd tacksamhet. Vilket bra val av tatuering Linda och jag är galet tacksam att få träffa dig och kunnat inspirera. Blir så varm i hela kroppen när jag ser din blåa ballong som släpper taget. TACK.

Du som varit på mina föreläsningar vet hur jag tjatar om den där blåa ballongen 😀 Till dig som inte haft möjlighet att höra mig föreläsa, bjuder jag på en av mina guidade meditationer här —->

Ha en fin tisdag alla vackra och ta hand om dig lite extra. Själv har jag åkt på en plötslig elak förkylning och legat helt platt i sängen under valborgshelgen.

Ikväll har jag dock roliga nyheter att dela med mig av här på bloggen, ses här igen runt nio ikväll!

kramaste