Mindfulness

Intervjuad i Vivi Lindes podd – Kramaste

 

Underbara Vivi Linde har intervjuat mig om Mindfulness, stress och självläkning till sin podd. 

Läskigt det kändes att vara ärlig, naken och berätta från djupet av mitt hjärta. Att Mindfulness, meditation och yoga blev min väg tillbaka igen. Och att jag själv också får kämpa varje dag med att hitta mer närvaro i nuet 😀

LYSSNA HÄR!


För att lyssna:

1. I datorn – Klicka på länken för avsnittet.

2. Telefonen – Klicka på den lila appen-Podcaster (med en mikrofon). Sök på Vivi Lindes podd

3. Har ni inte appen i er tele så sök den i app store och ladda ner.

Här kan du läsa Vivi Lindes fina blogg—> (LÄNK)

Vivi Linde är själv medium, så jag ska intervjua henne också om mediumskap, andelvärlden och annat sköj! Så oerhört spännande – intervjun kommer efter sommaren då jag kommer att ha en hel serie med spännande intervjuer till er på G

ps. Här är mitt kontor denna vecka – vår nypiffade altanterrass  ja när jag inte är iväg & föreläser och kör yogaklasser då 🙂

tanja dyredand yoga meditation tanja dyredand stresshantering tanja dyredand mindfulness coach