Mindfulness

GE dig själv en körsbärskyss idag. Du är perfekt!

 

Namaste kära du. Igår stod jag här under årliga körsbärsträden i Kungsträdgården och tårarna bara trillade efter jag gjort intervjuer inne i inför Stockholm Beautyweek 15-17 maj med bästa Maria Forssén. I ösregn. Vi som vandrar på denna jord, vad väljer vi att lägga vår energi på? Vad väljer du att lägga din dyrbara tid av dina timmar, dagar, veckor, år på ? Vad ger du din energi till? Vad låter du uppta dina tankar med? Är det energi som gör dig bra, som utvecklar dig? Som får dig att känna dig tillfreds och kanske lycklig? Eller lägger du tid,/energi på ilska, oro, avund, irritation, upprördhet?
Jag stod där i ösregnet, under denna Nangiala-himmel av körsbärsträd och tänkte på min egen energi. Hur den ibland känns oändlig och ibland så minimal. Hur förvaltar jag den, vad väljer jag att göra, tacka ja till och tacka nej till. Hur min tid ska förvaltas och fördelas för att just jag ska må bra. Hur jag vill att balans av vad jag engagerar mig i ska fördelas. Vad som idag är mina energitjuvar vare sig jag vill eller inte, och vad jag kan förändra.

Vi vet inget om imorgon och vi kan inte förändra det som hänt. Det enda vi kan förändra är just nu. Så ta tillvara på dig och unna dig att fylla dina timmar, dagar, veckor med den energi som GER dig något. Utan att blicka på andra utgå från ditt hjärta. Naturens skönhet som i de sköra fina körsbärsblommorna som i regnet föll ned som snö av blomblad för blomblad. Det är bara en enkel påminnelse om hur skört allt är, hur sköra vi är. Hur skört livet är.

Så fråga dig själv, Vad bjuder du in denna fredag? Vad får dig att le? Själv bjuder jag in känslan av att jag är tillräcklig. Att jag sitter här och duger exakt som jag är, med mina styrkor och brister. De är de som gör mig till den jag är. Jag är värd allt. Du är värd allt för exakt den du är. Låt ingen annan definiera dig, sätta sig på dig, ändra dig. Låt ingen annan diktera vilka bilder du lägger upp eller vad du väljer att dela med dig av och inte. Du är värdig. Du duger. För att du är du och du är perfekt. Du är alltid älskad. Du är hållen.
Idag är min lediga dag och ska snart svira om och åka till Stockholm för att hänga med min älskade lillasyster Mette. Hon har bjudit med mig på teater ikväll. Längtar så efter att bara umgås med henne. Teater är bonus. Tack livet. Tacksam .
Skickar mängder av ljus och styrka till dig som behöver det lite extra idag. Ta hand om dig idag älskade du.

31870568_10155176552777237_3936821651202637824_n