Mindful Maj,  Mindfulness

Hur få TID att BARA VARA? Mindful Maj Dag 10

 

Hur får man TID till ATT BARA VARA om schemat redan är helt fullbokat?

Det är en fråga jag ofta får som certifierad Mindfulness Coach. Det finns självklart många olika sätt men den jag tipsar om här i filmen är ett mycket bra sätt att prioritera sig själv. FILM—->

Tid är ofta något vi blir stressade över. Något vi har en känsla av att vi INTE har. Jag har inte tid hör man mycket ofta både sig själv och andra säga. TID är exakt något vi har lika mycket av och som också enar oss: ALLA har nämligen 24 timmar om dagen och det handlar om HUR du prioriterar tiden. Och planerar den. Omplanerar.

Ett exempel på sådan omplanering är den här bloggen, min youtube, facebook & instagram för mig. Jag gör många av inläggen/inslagen 1-2 gånger i månaden och sedan sätter dem på timer – så att de skickas ut lite olika tider 🙂 Då behöver jag inte sitta framför datorn dagarna långa. Ett bra knep att få över tid till annat.

För mig är EGENTID heligt idag. Förut prioriterade jag det inte alls. Det var min tid som rök snabbast till förmån för annat. Nu bokar jag varje vecka dejt med mig själv. Vad jag bestämmer mig för att göra den här tiden är olika från vecka till vecka. Ibland har bokar jag 15 minuter. Andra gånger en timme eller en hel dag. Men när jag väl bokat in EGENTID bokar jag inget annat alls.

Testa får du se!

Och självklart kommer nya Mindfulnesstips imorgon igen på min Youtubekanal/Mindfully Tanja

Nu familjetid med bästa älskade familjen.

Kramasté

Tanja

Foto: Olivia Egge