Mindfulness

Lodjurspår, bokfotografering & nya samarbeten på G :D

 

Hej ny vecka med bokfix, nya samarbeten & lodjursspår… Kan du känna så lite ibland, att tiden bara swoshar iväg? 

Exakt så är det för mig just nu. Mina dagar är helt fullbokade så att jag knappt hinner säga blåbärspaj förrän dagen är över och dags att sova.  Förutom mina vanliga yogaklasser nu bokfix, skriva texter och planera omslag, prepping,  val av kläder, smink och hår.  Har bestämt location för omslagsfoto: vilket blir på Studio Levels i Stockholm där jag på lördag ska hålla romantisk ParYoga-event (JA några platser kvar finns om du vill knipa. Läs mer här—>) 

Fotograferingen blir måndag nästa vecka (!) kan alltså inte riktigt greppa detta ännu…så peppad!!!!

Ja, hade också galet spännande uppstartsmöte med Lars från  bästa Lakshmi Sverige, som jag inleder samarbete med inför våren. Är så peppad inför detta och snart kan jag också berätta mer.

Ja…sedan hörde en stor svensk tidning av sig och vill ha både intervju och mig på omslag inför ett vårnummer….De vill fotografera här hos oss på Vänliga Villan i Edsbro, så tänker att jag behöver piffa lite här också nu… ha ha..allt på en gång!

Så, du kan tänka dig. Jag sitter och skrattar (och gråter av lycka) här. Så rackarns tacksam för allt det goda som händer omkring nu. Tänk om någon sagt detta för några år sedan, när jag var som ledsnast efter stroke att så här ljust och lyckligt skulle allt kunna vara. Tack livet. Tack!

 

lodjur

Här ser ni spåren…alltså min hand får plats i dem. Jag följde efter dem i snön idag och det här Lo-djuret har alltså gått bara 15 meter från vårt hus och genom hela gården, ned till ån där den druckit. Fick nu också tips att titta upp i träden då de kan ligga där och masa sig. Så nu blir det till att kolla överallt innan vi går ut med vår lilla chihuahua/pinscher-hund.