vänliga villan

Äntligen är mannen hemma från sjukhus

HAN ÄR HEMMA NU 😭🙏💚Tårarna bara rinner av tacksamhet. Äntligen är Joakim hemma från sjukhuset då hans vänstra lunga kollapsade den 5 juni.
Tusen tack för alla fina sms, dm, hälsningar och kommentarer, det har värmt och betytt mycket. När du står i en jobbig situationer, är det som så mycket kraft försvinner, och alla fina ord ger extra energi då, så varmt hjärtligt tack. 🙏
 
Det har varit riktigt turbulenta dagar sedan lunch 5 juni här. Två akuta operationer, slangar, dränage, extern lunga I en handväska och akuta händelser nästan varje natt. Extrem smärta för min älskade. Har aldrig varit så här orolig för min man förut, detta har varit så obehagligt. .
.
. Nu är han hemma. Utan dränage, dock med utomjordiska smärtor och sjukskrivning i 3 veckor. Men.. Äntligen hemma ändå. Så tacksam att han varit bland proffs och att allt gått bra. Tacksam att dottern @lebbmumin livshotande nivåer med kalium också just nu under kontroll. De två jag älskar som mest har kämpat som värst dessa veckor 😭❣️🙏Allt på en gång. Och så själv försöka hitta kraft mitt i situationen, ork, energi och få ihop allt, hålla event, köra vip, och Tv-inspelning. Det är min inre Karelska sisu som ger mig glöd och tacksamheten.
.
.
. Tacksamheten är det som hjälpt mig mest. Att hitta saker ändå att vara tacksam för trots att jag nog aldrig gråtit så mycket och oroat mig. Så idag är jag så tacksam. Att flocken igen är åter. .
.
. Kom ihåg att ta hand om dig. Liver är skört och du vet aldrig något om morgondagen. Kom ihåg att berätta för dem du älskar att du älskar dem
.
.
. #namaste #grateful #familyfirst #iloveyou #soulfamily #mytribe