Event,  Mindfulness,  Stresshantering,  Yoga

Boka in 22 oktober Hälsoevent Bodygym Vimmerby

 

Den 22 oktober är det dags för ”Hållbar hälsa, inspiration och träningsglädje” på Body Gym & Relax i Vimmerby. Ett fantastiskt event  med träningsglädje, föreläsningar och pepp. Här kan du också träffa mig och uppleva MAGISK Mindful Yin Yoga till tonerna av live Tibetanska Klangskålar.

Det blir en annorlunda yoga-klass där du släpper du  om stress, oro, ältande med fokus på ditt välbefinnande. Du guidas in i mindful djupandning och väl utvalda yinyoga-positioner i kombination med balanserande tibetanska klangskålar. Klangskålar som i tusentals år använts för att stilla sinnet. Ett pass som stärker kroppens självläkning och hormonbalans. Alla kan vara med, oavsett dagsform: nybörjare, stel som ett kylskåp, med fysiska hinder, träningsexpert eller van yogi. Vi sätter all prestige och tävlan åt sidan och jobbar tillåtande och icke-dömande för att hylla allt det fantastiska du är.

Är så galet pepp inför denna helg. Ska bli fantastiskt roligt att träffa alla i Vimmerby!

Mer info om EVENTET kan du läsa här->

Det finns något för alla

Helgen bjuder på fantastiskt schema med bland annat finaste Cecilia Stålhandske som är en av arrangörerna, bästa Veronica Jäderlund som håller yogaklasser, PT Per Ekbjörn, Spinning med Victoria Andersson, Styrketräning med Lina Edelborg, Löpträning med Rebecca Eriksson och många fler. Om instruktörerna kan du läsa här–>

Schema för helgen hittar du här–>

BOKA nu och komsi!

PRIS endast 595 kronor och då får du gå på pass, föreläsningar, goodiebag, mingel, träningsglädje och gemenskap!