Stresshantering

Dag 3 – Hitta punkt utanför näsan – Ny Meditation #TomGlo

Nu kör vi dag 3. Ny Guidad meditation finns uppe nu på Youtube i ’Konsten att inte göra något alls’ – #Tomglo
FILM FILM FILM—>

Nu kör vi dag 3. Ny Guidad meditation finns uppe nu på Youtube i ’Konsten att inte göra något alls’ – #Tomglo

Hur går det för dig ? Har du hittat en plats där du kan stänga av allt i 5 minuter per dag? Jag är så klart nyfiken att höra hur det går för dig. Du kan kommentera här eller under youtubeklippet, eller på min instagram @mindfully_tanja 🙂

Själv har jag varit så otroligt trött de två senaste dagarna, att jag nästan somnat sittande precis överallt. Tror det är all regn och så att hösten är på intågande. Dessa fem minuter är dock ganska skönt att köra oavsett du är pigg eller trött, och framförallt om du har mycket stress/jäkt omkring dig.

I dagens avsnitt fokuserar vi på en punkt utanför näsan, cirka fem centimeter utanför nästippen. Hur stor eller vilken färg bestämmer du helt själv. Du behöver bara lyssna på min röst i youtubeklippet så guidar jag dig.

Ha en fin kväll

Kramasté (Namasté med kram)

//Tanja