Yoga

Du vinner NOBELpris idag – VänlighetsKalender Lucka #10

Nobeldagen och ditt nobelpris idag är att du hyllar DIG extra genom att skicka vänlighet- vi öppnar lucka #10

Video video video—>

 

Idag är det dags att ge prisa dig själv, och skicka mängder av vänlighet. Den bästa julklappen du kan ge dig själv är att vara mer snäll mot dig själv!

Så här gör du

  • Sätt dig bekvämt, ligg ned eller stå upp.
  • Sätt handen på magen, andas djupt in med näsan så att magen höjer sig. Håll andan, andas ut. Upprepa 3 gånger.
  • Blunda.
  • Föreställ dig själv hela dig från toppen av dina tår till toppen av ditt huvud. Se hela dig framför dig.
  • Upprepa sedan i ditt inre: Jag älskar dig, hela dig. Jag älskar mig, hela mig. Jag är värd att älska hela mig som jag är. Jag tycker så mycket om mig hela mig idag. Idag är en bra dag att älska hela mig.
  • Tacka sedan för att du skickat vänlighet till dig själv.
  • Du kan nu fortsätta din dag.

Här i Vänliga Villan i Edsbro har vi haft fullbokad dag med privata mediala sittningar, Reiki Healing och stress coaching. Så tacksam att så många hittar hit. Måste dock be om ursäkt till bästaste Gunilla då jag rörde ihop tiden helt och hållet idag. Trodde det var 12.30 men så var det bokat 12.00. Men det tar vi igen imorgon med magisk session.

Extra tacksam att nu börja planera vår lilla egna Nobel-middag här hemma inför kvällen 😀 Tänker mig överraska Joakim ikväll med både festklänning och sjurätters (hihi.. tänk vegansk Nobel-tapas)…

Till dig som behöver det lite extra idag skickar jag mängder med ljus och läkning. Ta hand om dig.

//Kramaste (Namaste med kram)

Tanja