Yoga

Få rabatt till Yogagalan 8 februari

 

Igår blev jag intervjuad inför Yogagalan 8 februari och fick också möjlighet att ge mina bloggläsare, yogisar och yogakollegor  rabatt.

Så pirrigt att bli intervjuad igår av Sveriges bästa yogatidning Yoga för Dig’. Oj, så himla stort! Sedan blev jag igår också inbjuden till Sveriges radio och kontaktad av en annan tidning för intervju om att ge mina bästa stressa av tips inför nya året. Alltså detta är ju en dröm att få hjälpa andra till att hitta mer återhämtning i tillvaron och samtidigt sprida yogans ljus där det behövs.

OCH. Eftersom jag är inbjuden som hedersgäst till yogagalan, får jag också ge bort rabatt till dig som läser min blogg 🙂

Detta ingår i Yogagalan

  • Vegetarisk buffé
  • Humor och underbara Zinat som konferencier på scen
  • Musik och underhållning av högsta klass, högtidliga hedersutmärkelserna Årets Yogalärare, Årets Yogahäng, Årets Yogi, Årets insats för yoga i socialt utsatta områden m.fl.
  • Mingel och gala med härliga yogamänniskor på anrika Södra Teatern!
  • Sista dagen att boka är 25/1
  • Din investering: enbart 699kr och om du uppger TANJADYREDAND så får du 150 kr rabatt! Du bokar innan 25/1 2018 här–>

OBS om du är ett gäng med fler än 5 personer som vill gå,  hör av dig till mig på tanja@stressaav.nu så kanske jag kan ordna en mängdrabatt för ert gäng!

Hoppas vi ses på Södra Teatern!

Kramaste (Namaste med kram) och kom ihåg att ta hand om dig och att berätta för de du älskar att du älskar dem lite extra idag.

//Tanja

 

yogagalan-zinat-700

Älskade Zinat på scen 🙂 som konferencier. Älskar Zinat! yogagalan-2018