Yoga

Hedersgäst till Yogagalan 8 februari med Yoga för Dig – så tacksam

 

Alltså gråter av tacksamhet och lycka. Jag är inbjuden som hedersgäst till Yogagalan den 8 februari.

Det finns mejl och så finns där mejl. Igår kom ett mejl som gjorde att jag fick lägga allt annat åt sidan och så läste jag det om och om igen. Jag har blivit inbjuden som hedersgäst till Yogagalan tack vare era fina motiveringar av mig till titeln ’Årets Yogalärare’. WOW. Alltså Wow. Sedan kom lyckotårarna.

Yoga för mig är livet. Det går inte en dag utan att jag yogar, på eller utanför mattan. Andas yoga. Är yoga. Yoga räddade mitt liv bokstavligen och jag är tacksam varje sekund att idag ha styrkan (och möjligheten) att vara holistisk yogalärare och kunna sprida yoga till fler. Jag har kämpat så att bli yogalärare efter utbrändhet och stroke. Idag med specialitet återhämtande och lugn holistisk yin yoga, pranayama, yoga nidra, skrattyogainstruktör, vipassana meditation teacher och utöver det mindfulness coach och klangmassör. I mina yogaklasser syr jag ihop allt till en unik helhet. Istället för att renodla en yogaform plockar jag delar för att anpassa efter gruppen eller individen.

Yoga kommer från sanskrit och betyder förena – att förena kropp och sinne till en  helhet. Exakt det är min mission: att inspirera fler till att förena kropp och sinne.Men för mig är det mer än förena – det är även att bringa ljus där det är mörker och balans till obalans. Att yoga är också att unna sig att ta hand om sig själv, sin kropp och sitt sinne.  Tid till bara dig själv. Det kan du göra oavsett du rullar ut din yogamatta eller väljer att ta några sköna djupa andetag var du än är. Jag vill göra individuellt anpassad och avstressande yoga och djupandning  tillgängligt för alla: oavsett du är nybörjare, ovig som ett kylskåp eller van yogi. Oavsett du bor i storstad eller på landet.

Alltså detta är mitt liv. Jag lever, andas och är yoga. Jag är så otroligt hedrad att bli inbjuden som hedersgäst till Yogagalan, signerad Sveriges bästa yogatidning ’Yoga för Dig. Imorgon ska tidningen intervjua mig och bara det är ju hur stort som helst.Är super-pirrig inför intervjun!

TACK. Tack älskade du som nominerat mig. Så tacksam att jag inte hittar några ord. Tack Tack tack. Detta är min dröm.

Nu ska jag försöka stilla mig ikväll och kunna somna (trots intervjupirret).

Skickar dig som behöver det mängder med extra ljus och kärlek. Kom ihåg att ta hand om dig och de du tycker om lite extra.

Kramaste (Namaste med kram)

//Tanja

20170811_090241