Mindfulness

Hjärtligt Vänliga Alla Hjärtans Dag-tips från Sveriges Vänligaste Villa

valentines-vanliga-villan-edsbro-tanja-dyredand

Det är med att tacksamt stort hjärta jag skickar mängder med kärlek och ljus till dig från Sveriges Vänligaste Villa.

Här några hjärtliga Alla Hjärtans-dag Tips från oss:

 • Tillåt dig själv att känna med hjärtat idag.
 • Låt hjärtanet ta plats.
 • Låt hjärtat guida dig.
 • Skicka vänlighet och snällhet till dig själv.
 • Skicka värme, omtanke och medkänsla—framförallt till dig själv.
 • Ge bort ett leende.
 • Ge bort en kram.
 • Hitta saker att vara tacksam för omkring dig.
 • Skicka hälsning, leende, kram till de du tycker om.
 • Ta hand om dig, bara dig.
 • NJUT av det du äter, dricker och gör idag lite extra.

Själv blev jag väckt av min älskade man Joakim med puss, kaffe och fina blommor. Min gebortgåva imorse till dotter och man var veganska blåbärspannkakor jag förberedde igår…pannakakor med kardemummagrädde och blåbär—mmmmmm. Alltså älskar pannkaksfrulle, typ topp-10 av alla frukostar, smarr!

Idag tänker jag mig njuta fullt ut av allt. Först stillsam romantisk hjärtöppnande yoga och yoga indra meditation  för att sedan äta middag här hemma på tu man hand med mannen. Dotterns partner Embla kommer upp till Stockholm från Småland, så Olivia har ju varit pepp sedan flera dagar och förberett allt. De ska gå och pierca sig och njuta i city, och kommer först senare ikväll. Tidigare år har jag alltid jobbat alla hjärtans dag och hållit i romantisk paryoga, fast i år tackade jag nej till det. Så tacksam att kunna fira med min man och familj i år. Tänk så små förändringar som kan göra så stor skillnad.

Alltså….så tacksam. TACK.

Älskar livet. Älskar.

kramaste

ps. Du kommer ihåg att du alltid kan följa mig på Instagram: @mindfully_tanja i flöde & stories för fler uppdateringar från min vardag…