Skönhet

I badrumshyllan: Weleda Pomegrate Granatäpple hudvård

Just nu i badrumshyllan: Weleda Pomegrate granatäpple hudvårdsserie.

Weleda för mig är lite lika mycket kärlek som rosenserien. Jag är helt enkelt uppväxt med dessa två märken. Mycket på grund av att min farmor älskade dessa  och alltid förespråkade naturliga skönhetsprodukter.

Just nu har jag weledas pomegrate serie som består av naturliga essenser från granatäpple som grund. Krämerna fungerar för mogen hy och hjälper enligt pressmaterialet hudens cellförnyelse, motverkar fina linjer och stärker elasticiteten. Ju äldre vi blir desto mindre vätska och elasticitet behåller vår hy. Att jag sedan älskar att ha i granatäpple (som ingrediens) i matlagning och bara att mumsa på när som gör ju inte saken sämre!

I hyllan:  Firming day cream, firming night cream och firming face serum

Innehåller: Day cream: olja från granatäppelkärnor, arganolja, hirsolja och macadamiannötsolja. Night cream: olja från granatäppelkärnor, gurknötsolja, arganolja. Firming face serum: olja från granatäppeljuice.

Personlig reflektion: serien Pomegrate är framtagen för dig över 40 (vilket jag är). Personligen tycker jag om hur den absorberas av huden utan att kladda och ger en behaglig doft. Firming face serum är en intensivbehandlande fuktserum – den är min personliga favorit då det verkligen känns som den stramar linjer bara på några veckor!

Pris: Firming day cream, ca 269 kr, 30 ml, Firming night cream 299 kr, 30 ml, Firming face serum: 349 kr, 30 ml.