Yoga

Intervju med mig i Norrtälje Tidning inför Yogagalan ikväll

27752251_10160055627065078_6096077144118222887_n-1

Gråter verkligen av lycka nu.  Ikväll är jag nominerad till titeln Årets Yogalärare på Yogagalan. Imorse intervju i Norrtälje Tidning. 

Så mycket jag kämpat för att bli yogalärare efter utbrändhet. Så många gånger jag velat bara strunta i allt och krypa tillbaka till min säng, soffa. När orken tryt. När jag knappt ens orkat upp för att gå och duscha. Så är jag här idag, utbildat om mig. Allt för att kunna ge tillbaka något till andra. Det är min mission: att kunna ge tillbaka. Hjälpa andra, med min resa och kunna inspirera fler till att hitta återhämtning i sin vardag. Om bara EN person på en hel yogaklass, eller föreläsning, eller event får in i alla fall 10 minuter återhämtning i sin vardag, så har jag lyckats nå ut. Då är mitt mission accoplished!

Kan bli Årets Yogalärare ikväll – alltså detta är en dröm!

Detta är en dröm. Ikväll avgörs titeln Årets Yogalärare på Yogagalan på Södra Teatern arrangerad av bästa yogatidningen Yoga för Dig. Vi är fem nominerade från hela Sverige. FEM (!) alltså vi är alla redan vinnare oavsett vem som vinner tycker jag. Vi är alla värdiga,  vi har alla kämpat och kämpar med olika saker. För att nå ut med yogans ljus, för att förändra, beröra. TACK alla yogisar som nominerat mig. Alltså ni betyder ALLT för mig.

Självklart ska jag filma lite och fota mängder från ikväll och lägger upp när jag väl är hemma sedan från galan. För ikväll sover jag på Haymarket Hotel och morgon är jag bokad på SPA. Hur mycket vardagslyx är det?  En fantastisk gåva från min man Joakim som själv ska vara hemma med vår hund och till galan har jag istället med mig min älskade väninna Emma, som också är den som fick in mig på yogan över huvudtaget från början!

OBS 1 – ser nu också att tidningen Yoga för Dig kommer att live-sända på sin facebooksida från kvällen—länk här–>

OBS 2 – intervjun i Norrtälje Tidning kan du läsa för ynka 1 kronoa (!) du behöver bara betala alltså 1 krona för en prov-månad på Norrtälje tidning och läsa om min resa…du följer bara instruktionerna på tidningsartikeln.

Så…jag hoppas vi ses ikväll. Om inte annat ses vi här på bloggen och på Youtube sen.

Som vanligt kan du följa mig också på instagram: @mindfully_tanja 

Wawawiiwa. Nu ska jag torka glädjetårarna och hoppa in i duschen. Skickar dig som behöver det lite extra ljus och styrka idag. Kom ihåg att ta hand om dig.

Här lite härliga behind the scenes från när reporter Katarina Hansson och fotograf Måna J. Roos var på plats hos oss i Edsbro och yogastudion, gårdsbutiken och galleriet: Vänliga Villan

FYI: tavlan i bakgrunden har min älskade mamma Aila Knuutila målat mer om hennes konst finns på www.anyart.se

tanja-dyredand-vanliga-villan-yoga-norrtalje-tidning 27783840_10154988225772237_331093259_n 27718453_10154988225762237_1467506898_n