Mindfulness,  Yoga

Intervjuad i Tidningen Mitt i

 

I veckan intervjuades jag för Tidningen Mitt i. Om Mindfulness, yoga och min väg tillbaka efter hjärnblödningen.

Jag har ju så länge skämts för min incident. Har inte vågat öppet och hjärtligt prata om det som hänt, så när jag nu blev intervjuad kändes det både som en ’lättnad’ men också lite ’läskigt’. Jag är dock övertygad om att vi måste våga prata. Vara öppna. Om min berättelse kan hjälpa en endaste person eller få någon att dra i handbromsen i tid så är mitt mål uppnått! Min största förhoppning är att kunna inspirera andra. That’s my life Goal 🙂

På tisdag kommer artikeln i tidningen men redan till helgen kan du läsa intervjun på deras hemsida här (kommer enligt red. men vet ej exakt vilken tid) —>

Få gratis Mindfulness-Tips på min Youtube/Mindfully Tanja

Ja och för dig som vill testa Mindfulness – Varje dag under hela maj månad kan du få mina bästa Mindfulness-tips i Vblog-form på min youtubekanal/Mindfully Tanja. Bara att följa den! 

Just nu är bästa tiden för Mindfulness när vi har den vackra våren och vår natur som vaknar till liv.

.Foto: Olivia Egge

Ha en underbar dag och ta hand om dig, så ses vi på youtube ikväll för Dag-14

Kramasté

//Tanja

tanja dyredand yoga yinyoga mindfulness