Yoga

Magisk Midsommar önskar vi från Vänliga Villan Yoga

 

Vi önskar underbara dig en härligt hjärtlig magisk midsommar. 

KRAM och skickar ljus, värme och omtanke till dig som behöver det lite extra idag. Du som kanske av olika anledningar inte har någon hos dig, eller firar ensam. Som är i sorg, eller för mentalt utbränd för att orka socialisera. Du som firar med nära och kära, kom ihåg att ta hand om dig och att säga till de du älskar att du gör det. Livet kan vändas på en liten femöring så var rädda om varandra.

Här i Edsbro och Vänliga Villan har vi regn och riktig storm i cirka 10 plusgrader.  HA ha ha, är det inte konstigt att det kan slumpa sig så här, nu när vi haft både 25 och 30 grader varmt och strålande sol i flera veckor! Idag tänker vi oss masa i pyjamas halva morgonen, köra lite avkopplande yoga här hos oss för att sedan efter lunch försöka pulsa iväg i regnrusket till årliga midsommarfirandet här med Edsbro Hembygdsförening och Åsavallarna. 

Du gudinna, prästinna eller alla andra som i dagarna istället firar Litha – midsommaren och Magins högtid – med olika ritualer låt dig i år välkomna ljuset och moder jord. Jag som modernt medium gör en egen midsommarritual med blommor, rökelser och ljus, där jag tackar för det förgågna, de visdomar jag fått med med- och motgång, rensar ut gamla paradigm, beteendemönster. En pånyttfödelse i alla fall i år för min del, då jag senaste veckorna tampats med mycket av ”mitt gamla jag” och ”jobbiga saker” kopplat till det. Nu välkomnar jag istället mer ljus, rätt och bra val där jag följer  hjärtat fullt ut. Jag tackar våra förfäder som vandrat här före oss, jag tackar moder jord för de gåvor du ger oss och tackar de som kommer efter oss, våra barns barn. Jag tackar våra fyrbenta, de tvåbenta, de som inga ben har, de med vingar och de som simmar. Vattendragen och skogen. Tack livet att jag får sjunga din sång och vandra mjukt på jorden. Tack!

 

Som vanligt kan du följa mig på

Insta: @mindfully_tanja

för stories och uppdateringar 24-7

tanja-dyredand-sill-aubergine-vegan-glad-midsommar-956x521

Här vegansk sill på aubergine …receptet hittar du här—>tanja-dyredand-midsommar-edsbromidsommar 32819488_10155204836442237_8490299824703275008_n