Mindfulness

Mindful Eating Workshop Studio Karma

 

 

Vilken inspirerande workshop det blev igår på Studio Karma om Mindful Eating och hur du kan minska sockersuget! Känner sådan oerhörd tacksamhet! TACK alla fina som kom. Hoppas du fått mer inspiration i ditt liv nu.

Älskar att kunna inspirera till mer clean eating för att ta hand om dig själv, din kropp och ditt sinne. För i min värld hänger allt ihop i en holistisk helhet. Hur du mår påverkar din kropp, men också dina matval. Och hur du äter påverkar i sin tur din kropp och ditt sinne.

Jag har tidigare haft denna kurs i Stockholm på cafe, men detta var första gången jag höll den på Studio Karma i Norrtälje. Alltid lite pirrigt med ny lokal. Ha ha ha, och tyvärr gick det inte riktigt att släcka ned ordentligt i salen där vi skulle vara så det var bara att improvisera utifrån presentationen. Nu får ju alla deltagare också en lathund dels med presentationen, dels med smarriga recept – så det blir ju kanon ändå!

Under ws bjöd jag också på smarrig inspirerande gotta. Bland annat chiapudding med bärkräm, raw food-bollar med nässla och maksrosblad (!), snickers-energy-bars, shot med alger, frö- och nötknäcke med bönspread samt björklövs- och kirskålspesto. Sedan gjorde jag nicecream på plats! Det blev ju en hit med dessa godbitar vill jag lova!

Att minska sockersug handlar ju mest om att hålla en jämn blodsockerbalans under dagen så att du inte får dina toppar och dalar. Ja och få mer info om vad som händer med din kropp vid sockerchocker och hur du kan mer medvetet göra bättre val för att störa inprogrammeringar i hjärnan gällande suget.

Jag kommer att lägga upp härliga recept på de smarrigheter jag tidigare inte haft med här på bloggen så att du också (som inte var med på ws) kan få lite extra inspo.

Du som missade detta bara lugn, jag kommer att ha fler Eat Clean-workhops i augusti-sept! Då blir det mer ’Hands-ON’ att laga mat. Dels tänkte jag köra en kurs i fermenterad mat. Kommer också ha en 3-rätters hands-on, matlagning Clean eating där vi lagar mat ihop. Datum och tider för detta kommer snart upp.

OBS har du frågor om kommande workshops eller denna, mejla mig på tanja@stressaav.nu

 

kramaste

Ha ha ha…här två bilder. Jag hinner ju aldrig plåta ordentligt när jag håller event. Då det dels är fokus på eventet och deltagarna…nu ville inte heller alla vara med på bild så tidigt på morgonen 🙂 MEN WOW vilka fantastiska deltagare. Så himlans inspirerande att träffa alla er och vilken fin input och idéer på hur ni själv har det i er vardag.

18518520_10154335891907237_1583185459_n18470794_10154335892012237_733364268_n

tanja-dyredand

dsc_0078 energy-bliss-balls-stressaav-956x614-956x594

kirskalspesto bondipp

Nu ska jag svira om, köra lite yoga för att sedan åka och fira min lillasyster Mette. Inga behandlingar idag alltså på schemat.

Ha en underbar söndag och ta hand om dig lite extra idag!