Skönhet

NY tatuering gjord av Dotter. Shoutout: följ henne på Insta

unalome-tattoo-tanja-2019

WOW – så tacksam för min nya tatuering, en ”gudinne-unalome” som jag fick av min dotter i Bday-present. Hon har ritat den på fri hand till mig och nu fick jag den på armen. Hur fin är den inte?

Unalome-tatueringar står enligt mycket gammal tradition för uppvaknande och upplysning. En början på något nytt enligt arketypisk och gammal symbolik, som återkommer i mängder av olika varianter från våra urpsrungsbefolkningar. Unalome- som ritas upp i ett flöde, en helhet, ger också kraft åt den förändringsprocess man lägger in bildernas symbolik. I mitt fall de två månar som tittar bort från varandra och bilder ursymbolen för gudinna.

Olivia tatuerar enligt gammal handpoke-metod (stick’n’poke), dvs hon tatuerar för hand, utan maskin eller el, och använder veganska EU-godkända färger. Bra för dig & miljö, läkningen går också snabbare än maskintatuering! Du kan ha ett eget motiv, eller använda hennes flash, eller så ritar hon upp motiv efter din beskrivning. .Skicka DM till henne eller mejla sticknchoke@gmail.com för tider och pris

SHOUTOUT: följ @lebbmumin min fav. Human earthling aka dotter!

Min unalome jag fick nu tog 2,5 timme i en sittning. Vi tog ingen paus alls.

Hon har även gjort the Tree Spirit/Kodama från filmen Princess Mononoke, som du ser över min nya tatueringen. Den kommer från ”vår” film & hon växte upp till. De andra tatueringar du ser på min axel/rygg är gjorda på hennes handritade teckningar men då jag fick dem var hon för ung själv för att få tatuera. Mandalan fick jag för 3 år sedan och drömfångarna (2st) för 5 år sedan som teckningar i present.

. Ps. . Ja jag fick en skrattattack när vi skulle fota pga Olivia tyckte jag putade för mycket med läpparna när jag skulle sitta och se ”drömsk ut mot horisonten”. Skrattbilderna blev mer ”jag” tycker jag haha.

Bilder nedan på fler tatueringar hon gjort!

olivia-egge-tatuering-handpoke

Här är Olivia i mitten av sina taturingar .. 😀 Finaste finaste! tatuering tattoo