Gotta,  Plantbased Vegetarisk Mat,  Vegetarisk sockerfri gotta

Semlan du slänger ihop på knappa 5 min UTAN UGN – glutenfri,mjölkfri & smarrig

 

Detta är en av de godaste semlor jag vet och du slänger ihop den på knappa 6min utan ugn. SÅÅÅ smarrig och perfekt om du vill ha glutenfritt och mjölfritt

 

Denna är försvinnande god! Helt glutenfri, mjölkfri, fri från vitt raffinerat socker, raw och vegan. Dels gör jag små mini raw-semlor dels som drick-semla Semoothie! Så galet gott och perfekt på fettisdagen & pannkakedagen!

Recept som vanligt i filmen & i youtube-texten – du scrollar ned i texten till filmen bara så finns allt där… OBS film spelades in 2016 när jag föreläste om mindful clean eating och vegansk raw food . Detta var alltså innan jag blev färdig cert.yogalärare 🙂 bjuder på min energiska korthåriga uppsyn.. Jag föreläste då om vegansk raw food & clean eating på ett mindfult sätt..

Lycka till och NJUT 😀

dsc_0069semla-glutenfri-raw-vegan-1 dsc_0084-956x634