Yoga

Omslag fotografert till stor svensk tidning

vanliga-villan-yogastudio-konst-galleri-tanja-dyredand-bok-2019 tanja-dyredand-edsbro-2019-yoga-bok foto-tanja-dyredand-edsbro-bok-yoga-2019 tanja-dyredand-vanliga-villan-bok-forfattare-2019 vanliga-villan-edsbro-yogastudio-konst-galleri-2019 tanja-dyredand-edsbro-yoga-2019

VÄCK MIG FÖR JAG TROR ATT JAG DRÖMMER. Nu har jag blivit fotad omslag för en stor svensk tidning. Detta är en dröm.

Kan inte riktigt greppa att det här hänt. Att detta ens är vår yogastudio.
Så mycket vi gjort för att få detta. Så många timmar av gråt, svett och lite blod. I nästa 1.5 år renoverade vi 130 kvm från att ha varit snickeriverlstad till att lägga golv, få väggar, tak osv. Mycket med hjälp av familjen och vänner. Detta är en dröm jag inte ens kunde drömma om. Nu ä detta på riktigt.

Så jag tackar. Och gråter. Och tackar. Tack.Så roligt vi haft och wow vilken proffsfotograf att instruera och göra bra. .

Men hörrni vad svårt det är att vara modell. Har STOR respekt för fotomodeller. Oj vilket jobb det är. Röra sig, men inte för mycket, le, men inte stänga ögon och visa för mycket tandkött. Eller trycka ut tungan haha 😂 som hag tydligen gör sim ett tix. .

När jag själv tar bilder eller tvingar mannen eller dottern  ta bilder är det ju bilder som tas ofta i stunden. Och vehkver varken ha skärpa eller annat. .

Nu när man blir instruera att vinkla si, se in så, ha händerna si osv är det mycket svårare tycker jag. Haha och när man ler eller skrattar under ett tag får kinden kramp… Så knäppt. .

Men så tacksam. Vilken dag. Och extra tacksam att jag piffade för nu är det ju jättefint i studion också. Dock får våra fina blommor flytta upp till huset igen i några månader till det blir lite varmare.

Nu står återhämtning och meditation på schemat. Ikväll  kommer svärföräldrarna så det blir full schema igen till helgen.

Gråter aav tacksamhet. Detta är en dröm ens att bli fotograferad här och ännu större dröm i just den tidningen. Återkommer när jag får berätta mer ! 😀

 

Ha en fin kväll

Kramaste (Namaste med kram)

//Tanja